Arkadaşlar Call of Duty Warzone oynamak için RAM, anakart ve işemcimi değiştirmek istiyorum. 16 GB (2x8) RAM almayı düşündüm çünkü 4 soketli bir anakart alıp ileride 32 GB veya fazlasına çıkabilirim. Anakart ve işlemci içinse gerçekten bir fikrim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
G.Skill RipjawsV Siyah 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
.
RAM olarak bunu kullanıyorum 2400MHz 8 GB'dan buna geçtikten sonra çok farkını gördüm oyunlardaki o dandik takılma gitti.
Asus prime b450m-a anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus prime b450m-a anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com
.
Kullandığım anakart bu 4 slot RAM yuvası var işini görür.
İşlemci için soğutucu bekliyorum henüz tam performans alamadım o yüzden öneremiyorum.
Arctic Freezer 34 eSports Duo Intel/AMD CPU Soğutucu - Kırmızı (ACFRE00060A) / 4 Pin / 2 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI B450M-A PRO MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMK16GX4M2E3200C16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ben 4 5 sene önce bilgisayarımı yeni topladığımda AMD işlemciler çok ısınıyor ve rezaletler diye dalga geçiliyordu. Bu algı değişti mi yoksa işlemcilerini çok mu geliştirdiler?