Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 29 Mart 2020 #11 Geliştirdiler. FX işlemcilerden eser yok. Yalnız şunu belirteyim R5 3600'ün dahili fanı pek iyi değil. Düzgün bir soğutma alman daha iyi olacaktır.
Geliştirdiler. FX işlemcilerden eser yok. Yalnız şunu belirteyim R5 3600'ün dahili fanı pek iyi değil. Düzgün bir soğutma alman daha iyi olacaktır.
Hknn Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ATT 29 Mart 2020 #12 senziyaeren dedi: Ben 4 5 sene önce bilgisayarımı yeni topladığımda AMD işlemciler çok ısınıyor ve rezaletler diye dalga geçiliyordu. Bu algı değişti mi yoksa işlemcilerini çok mu geliştirdiler? Genişletmek için tıkla... R5 3600 kullanıyorum ve yüksek performans da BF5 90 dereceyi geçebiliyor soğutucu siparişi verdim bekliyorum bunun hakkında konular mevcut.
senziyaeren dedi: Ben 4 5 sene önce bilgisayarımı yeni topladığımda AMD işlemciler çok ısınıyor ve rezaletler diye dalga geçiliyordu. Bu algı değişti mi yoksa işlemcilerini çok mu geliştirdiler? Genişletmek için tıkla... R5 3600 kullanıyorum ve yüksek performans da BF5 90 dereceyi geçebiliyor soğutucu siparişi verdim bekliyorum bunun hakkında konular mevcut.