R rubyayful Femtopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 17 19 Eylül 2022 #1 Merhaba elimde bir i5 2500 var ama PC çalıştırdığımda görüntü gelmiyor birkaç kişiye sordum işlemci arızası dediler nasıl anlayabilirim işlemci arızasını?
Merhaba elimde bir i5 2500 var ama PC çalıştırdığımda görüntü gelmiyor birkaç kişiye sordum işlemci arızası dediler nasıl anlayabilirim işlemci arızasını?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 19 Eylül 2022 #2 Biosa giriyor mu?
R rubyayful Femtopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 17 19 Eylül 2022 #3 316874 dedi: Biosa giriyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır ekran gelmiyor
B BerktaN Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 384 Çözümler 9 19 Eylül 2022 #4 RAM'leri kontrol etmeyi dener misiniz? Birden fazla RAM varsa tek tek deneyin eğer tek kanal ise farklı yuvalara takmayı deneyin.
RAM'leri kontrol etmeyi dener misiniz? Birden fazla RAM varsa tek tek deneyin eğer tek kanal ise farklı yuvalara takmayı deneyin.
R rubyayful Femtopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 17 19 Eylül 2022 #5 BerktaN dedi: RAM'leri kontrol etmeyi dener misiniz? Birden fazla RAM varsa tek tek deneyin eğer tek kanal ise farklı yuvalara takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... her şeyi denedim ama buzzerdan ses de gelmiyor bazen start verdiğimde kısa bi bip geliyor sonrası yok BerktaN dedi: RAM'leri kontrol etmeyi dener misiniz? Birden fazla RAM varsa tek tek deneyin eğer tek kanal ise farklı yuvalara takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu arada 4 adet 4 GB RAM var
BerktaN dedi: RAM'leri kontrol etmeyi dener misiniz? Birden fazla RAM varsa tek tek deneyin eğer tek kanal ise farklı yuvalara takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... her şeyi denedim ama buzzerdan ses de gelmiyor bazen start verdiğimde kısa bi bip geliyor sonrası yok BerktaN dedi: RAM'leri kontrol etmeyi dener misiniz? Birden fazla RAM varsa tek tek deneyin eğer tek kanal ise farklı yuvalara takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu arada 4 adet 4 GB RAM var