İşlemci artı anakart vs direksiyon seti

miracberk62773

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, ben işlemci ve anakart alacaktım çünkü işlemcim ekran kartıma yetersiz kalıyordu. Fakat hemen hemen aynı fiyata direksiyon seti buldum. Sistemimdeki işlemci Forza Horizon 5'te (1080p) maksimum 80 FPS veriyordu fakat alacağım işlemci 130-150 FPS arası veriyor. Direksiyon setini uzun zamandır istiyordum fakat sistemi yenilemem de lazım. Sizce hangisini yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemci en temizi dostum bende direksiyon setini aynı hevesle almıştım 2. haftadan sonra ayda 1 oynamaya başladım.

Parçaları değiştirsen daha iyi, bende kaç yıldır direksiyon seti var ama kurması bağlaması falan tam işkence hiç çekilmiyor, sen en iyisi işlemci anakart al, bu arada şu an kullandığın anakart DDR3 ise ve alacağın anakart DDR4 ise ek olarak sana RAM masrafı çıkar.

Direksiyon setini sadece araba oyunları oynayan bir manyak degilsen 2 3 hafta sonra bir kenara koyarsın. İşlemci alman cok daha iyi olacaktır.

Ekran kartı ve işlemcin nedir?

Direksiyon seti aldım büyük bir hevesle 3 ay sonra tozlu rafa kaldırdım en iyisi işlemci.

Direksiyon setini sadece araba oyunları oynayan bir manyak degilsen 2 3 hafta sonra bir kenara koyarsın. İşlemci alman cok daha iyi olacaktır.

Ekran kartı ve işlemcin nedir?
Şu an kullandığım i5 10400f+3070 alacağım i5-13500

Alacakların ve elindekiler nelerdir? Tam olarak?
Elimdekiler i5 10400f+3070 alacağım i5-13500

Sağ olun hocam DDR4 kullanıyorum zaten masraft çıkmayacak neyse ki.

Şu an kullandığım i5 10400F+3070 alacağım i5-13500

Elimdekiler i5 10400F+3070 alacağım i5-13500

Sağ olun hocam DDR4 kullanıyorum zaten masraft çıkmayacak neyse ki.

o işlemcide ekran kartı da var bence onu alma boşuna fazladan para

7600x almanı oneririm anakart da degişecekmiş zaten

sogutucun varmı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…