Merhabalar. İşlemci bloğumun üzerinde bulunan fanın ömrünü doldurduğu için değiştirmeyi düşünüyorum fakat internette biraz araştırma yaptım 140mm fanların çoğu işlemci bloğuna takmak için uygun değil yani kulakçık yerine vida ile montajlanıyor gibi görünüyor. Bildiğiniz kaliteli kulakcık takılabilecek 14mm fan önerebilir misiniz?
Bütçe 600 TL altı eğer minik fiyat artınca çok kalite farkı olacaksa ekleme yapabilirim.
SilverStone AR01 kullanıyorum.
Bazı fanlarda o plasiktik aparatları takmak için hiç yer yok o yüzden dedim.
Bütçe 600 TL altı eğer minik fiyat artınca çok kalite farkı olacaksa ekleme yapabilirim.
SilverStone AR01 kullanıyorum.
Bazı fanlarda o plasiktik aparatları takmak için hiç yer yok o yüzden dedim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Fakat bunları resimdeki bloğa takma şanşım var mı?
www.gittigidiyor.com
Fakat bunları resimdeki bloğa takma şanşım var mı?
Kusura bakma benim fanı 140mm diye aklımda kalmış şimdi baktım 120mm imiş attığın fana bakacağım bu fanı normal takabilirim değil mi apartları ekledikten sonra.
Kusura bakma benim fanı 140mm diye aklımda kalmış şimdi baktım 120mm imiş attığın fana bakacağım bu fanı normal takabilirim değil mi apartları ekledikten sonra.
O fanın beyaz ve siyah olanıda var kırmızı kötü gelirse.
Senin durumunda fan alırken dikkat edilmesi gereken değerler desibel ve mm/H2O türünden hava basıncı. Mm/H2O nun en az 1.6 olması lazım ama senin önceki fanın 3Mm/H2O ya sahipmiş o yüzden 3 e yakın alsan iyi olur. Desibel değeride 35 in altında olsa iyidir.