İşlemci bloğuna takmak için fan önerisi

Melihhh19

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. İşlemci bloğumun üzerinde bulunan fanın ömrünü doldurduğu için değiştirmeyi düşünüyorum fakat internette biraz araştırma yaptım 140mm fanların çoğu işlemci bloğuna takmak için uygun değil yani kulakçık yerine vida ile montajlanıyor gibi görünüyor. Bildiğiniz kaliteli kulakcık takılabilecek 14mm fan önerebilir misiniz?

Öncelikle bütçe nedir?
Kullandığınız soğutucu blok nedir?
Ayrıca her fan normalde vidayla montelenir.

Öncelikle bütçe nedir?

Bütçe 600 TL altı eğer minik fiyat artınca çok kalite farkı olacaksa ekleme yapabilirim.
SilverStone AR01 kullanıyorum.
Bazı fanlarda o plasiktik aparatları takmak için hiç yer yok o yüzden dedim.

Öncelikle bütçe nedir?

Aklımda iki fan var onlar şunlar:

Fakat bunları resimdeki bloğa takma şanşım var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20220615_181221.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 21
O bloğa 140Mm fan takamazsın zaten 120mm lazım.
Ayrıca attığın fanlar o blok için yeterli hava basıncına sahip değil.
Attığım fanı alın bence.

Kusura bakma benim fanı 140mm diye aklımda kalmış şimdi baktım 120mm imiş attığın fana bakacağım bu fanı normal takabilirim değil mi apartları ekledikten sonra.
Evet takarsın. Sen aklına yatan farklı fan olursa at buraya ben sana ne kadar ne kadar kötü yorumlarım.

Evet fark ettim aklım karıştı.
Öneriniz için teşekkürler.
O fanın beyaz ve siyah olanıda var kırmızı kötü gelirse.
Senin durumunda fan alırken dikkat edilmesi gereken değerler desibel ve mm/H2O türünden hava basıncı. Mm/H2O nun en az 1.6 olması lazım ama senin önceki fanın 3Mm/H2O ya sahipmiş o yüzden 3 e yakın alsan iyi olur. Desibel değeride 35 in altında olsa iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…