Daffyy Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki her şeyi aynen yaptım ama sonunda ekranım simsiyah olarak kaldı neden böyle oldu ve nasıl videodaki gibi yapabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki her şeyi aynen yaptım ama sonunda ekranım simsiyah olarak kaldı neden böyle oldu ve nasıl videodaki gibi yapabilirim?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #2 Ekranın hala siyah ise BIOS sıfırla. Artı 0 Eksi
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 10 Mart 2022 #3 Stabil değerleri deneyerek bulmanız lazım öyle videodaki ayarları yaparak tutturamazsınız, daha düşük frekanslarda ya da voltaj arttırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Stabil değerleri deneyerek bulmanız lazım öyle videodaki ayarları yaparak tutturamazsınız, daha düşük frekanslarda ya da voltaj arttırmayı deneyin.
KS KS Daffyy Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #4 BerkayZ87 dedi: Ekranın hala siyah ise BIOS sıfırla. Genişletmek için tıkla... hayır aç kapa yapınca düzeliyor o sıkıntı değil de ben videodaki gibi yapmak istiyorum RinDoChi dedi: Stabil değerleri deneyerek bulmanız lazım öyle videodaki ayarları yaparak tutturamazsınız, daha düşük frekanslarda ya da voltaj arttırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... çok uzun sürmez mi her ayarı tek tek deneyerek sistemim videodakiyle aynı zaten Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Ekranın hala siyah ise BIOS sıfırla. Genişletmek için tıkla... hayır aç kapa yapınca düzeliyor o sıkıntı değil de ben videodaki gibi yapmak istiyorum RinDoChi dedi: Stabil değerleri deneyerek bulmanız lazım öyle videodaki ayarları yaparak tutturamazsınız, daha düşük frekanslarda ya da voltaj arttırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... çok uzun sürmez mi her ayarı tek tek deneyerek sistemim videodakiyle aynı zaten
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #5 Overclock yapmak istiyorsan zaten zaman ayırman gerekiyor. Öyle 10 dakikada yapayım kurtulayım demekle olmuyor. Artı 0 Eksi
Overclock yapmak istiyorsan zaten zaman ayırman gerekiyor. Öyle 10 dakikada yapayım kurtulayım demekle olmuyor.