İslemci bosta %100 kullanılıyor

Ready2Die8

Decapat
Daha fazla  

Hiçbir uygulama açık olmasa da %100 diyor. Sebebi nedir, yardım edebilir misiniz? Virüs yok, bilgisayara bir şey indirmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows Defender tarama yapıyor olabilir.

Antimalware, Windows Güvenlik duvarının arka planda çalışan bir process tir. O anda bir tarama gerçekleştiriyor olabilir.

Win 8,10,11 Antivirüs galiba ve güncelleme vb. yapıyor olabilir.

Antimalware, Windows güvenlik duvarının arka planda çalışan bir process tir. O anda bir tarama gerçekleştiriyor olabilir.

Google açarken de %80 yapıyordu, güç planını değiştirdim düzeldi ama hangisi kullanmam gerek? Dengeliydi, nihai yaptım. İyi mi? Yüksek performans mı yapayım?

Google açarken de %80 yapıyordu, güç planını değiştirdim düzeldi ama hangisi kullanmam gerek? Dengeliydi, nihai yaptım. İyi mi? Yüksek performans mı yapayım?

Dengeli veya yüksek performans daha sağlıklı olacaktır. Nihai de boşuna çok güç harcıyor.

Google açarkende %80 yapıyordu güç planını değiştirdim düzeldi ama hangisi kullanmam gerek dengeliydi nihai yaptım iyi mi yüksek performans mı yapayım.
Şimdi şöyle, bir yükleme yada güncelleştirme yapıldığı zaman antimalware tarama yapar. Yani siz farkında olmasanız bile o anda örnek veriyorum tarayıcınız bir güncelleme yapmıştır, onu taramak ister. Yani isterseniz kapatabilirsiniz ama doğru çalışıyor ise kapatmamak en doğrusu. İşlemci ve ssd nizin hız kapasitesine göre sizi rahatsız edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…