sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 13 yıllık bir bilgisayarımız var. Bilgisayar boştayken CPU 50 derece civarında. Yeni macuna gerek var mı?
13 yıllık bir bilgisayarımız var. Bilgisayar boştayken CPU 50 derece civarında. Yeni macuna gerek var mı?
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #2 sagobch dedi: 13 yıllık bir bilgisayarımız var. Bilgisayar boştayken CPU 50 derece civarında. Yeni macuna gerek var mı? Genişletmek için tıkla... 13 yıl boyunca değişmediyse değiştirin hocam soğuk olsa bile macunun ömrü maksimum 2 yıldır ama sıcaklıklar normal. Artı 0 Eksi
sagobch dedi: 13 yıllık bir bilgisayarımız var. Bilgisayar boştayken CPU 50 derece civarında. Yeni macuna gerek var mı? Genişletmek için tıkla... 13 yıl boyunca değişmediyse değiştirin hocam soğuk olsa bile macunun ömrü maksimum 2 yıldır ama sıcaklıklar normal.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #3 sagobch dedi: 13 yıllık bir bilgisayarımız var. Bilgisayar boştayken CPU 50 derece civarında. Yeni macuna gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bence değiştirin 13 yıl bayağı fazla. Artı 0 Eksi
sagobch dedi: 13 yıllık bir bilgisayarımız var. Bilgisayar boştayken CPU 50 derece civarında. Yeni macuna gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bence değiştirin 13 yıl bayağı fazla.
KS KS sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #4 Emrullah Önemli dedi: 13 yıl boyunca değişmediyse değiştirin hocam soğuk olsa bile macunun ömrü maksimum 2 yıldır ama sıcaklıklar normal. Genişletmek için tıkla... Chavos dedi: Bence değiştirin 13 yıl bayağı fazla. Genişletmek için tıkla... Değişti mi bilmiyorum benim bilgisayarım değil. Boştayken 50 derece. Bence normal değiştirmeye gerek yok bence ama yine de emin olmam lazım. Artı 0 Eksi
Emrullah Önemli dedi: 13 yıl boyunca değişmediyse değiştirin hocam soğuk olsa bile macunun ömrü maksimum 2 yıldır ama sıcaklıklar normal. Genişletmek için tıkla... Chavos dedi: Bence değiştirin 13 yıl bayağı fazla. Genişletmek için tıkla... Değişti mi bilmiyorum benim bilgisayarım değil. Boştayken 50 derece. Bence normal değiştirmeye gerek yok bence ama yine de emin olmam lazım.