İşlemci çalışma zamanı sıfırlanmıyor

mustafas03

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle şunu belirteyim bilgisayarımı haftada 1 kez kapatırım onun dışında uykudadır. Bilgisayarı dün gece uyumadan önce kapattım ama sabah uyanıp görev yöneticisinden baktığımda işlemci çalışma saati 10 gün yazıyordu, gece kapatmamışım herhalde deyip geçtim bugün sabah işe giderken bilgisayarın fişini çekip gittim akşam geldiğimde işlemci çalışma zamanı yine sıfırlanmamıştı bunun sebebi nedir? Bir zararı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masası> donanım ve ses> güç seçenekleri>güç düğmelerinin ne yapacağını seç> oradan ''turn on fast startup'' seçeneğini kapat. Zararı yoktur.
Capture.PNG

Bu ayarı yaptığında bilgisayarın daha yavaş açılacaktır. Corsair 120GB SSD kullanıyorum 5 saniye daha geç açılıyor.
Çok problem değil bende de Samsung NVME SSD mevcut. Normalde 3-4 saniye de ekran geliyor. PC için daha iyi olsun da 10-20 saniye de açılsa bile olur :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı