krates Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 MSConfig menüsünde eskiden seçilebilir çekirdek 8'di fakat artık 4 gösteriyor. Bunun sebebi nedir acaba?
MSConfig menüsünde eskiden seçilebilir çekirdek 8'di fakat artık 4 gösteriyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Çözüm Polorchen 8 Mart 2022 krates dedi: MSConfig menüsünde eskiden seçilebilir çekirdek 8'di fakat artık 4 gösteriyor. Bunun sebebi nedir acaba? Eki Görüntüle 1326024 Genişletmek için tıkla... Hyper-Threading açık mı? m47 dedi: İşaretlediğiniz tiki kaldırıp yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Ma'at dedi: O tiki kapatıp sistemi yeniden başlatın. Bu gibi seçenekleri de pek kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı 8 çekirdeğin gözükmemesi.
krates dedi: MSConfig menüsünde eskiden seçilebilir çekirdek 8'di fakat artık 4 gösteriyor. Bunun sebebi nedir acaba? Eki Görüntüle 1326024 Genişletmek için tıkla... Hyper-Threading açık mı? m47 dedi: İşaretlediğiniz tiki kaldırıp yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Ma'at dedi: O tiki kapatıp sistemi yeniden başlatın. Bu gibi seçenekleri de pek kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı 8 çekirdeğin gözükmemesi.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2022 #21 krates dedi: Modeli Lenovo Ideapad 330, geçen günlerde bilgisayarcıya götürmüştüm fakat işlemciyle alakalı bir durum değildi, geri aldığımda bazı BIOS ayarları da değişmişti zaten onları anladığım kadarıyla düzelttim ama bununla ilgili hiçbir ayar bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıfırlamayı yada bir temiz kurulum yapmayı tercih edebilirsin. AXCHNEER dedi: BIOS ayarlarını sıfırlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda BIOS pili var mı hocam? Artı 0 Eksi
krates dedi: Modeli Lenovo Ideapad 330, geçen günlerde bilgisayarcıya götürmüştüm fakat işlemciyle alakalı bir durum değildi, geri aldığımda bazı BIOS ayarları da değişmişti zaten onları anladığım kadarıyla düzelttim ama bununla ilgili hiçbir ayar bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıfırlamayı yada bir temiz kurulum yapmayı tercih edebilirsin. AXCHNEER dedi: BIOS ayarlarını sıfırlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda BIOS pili var mı hocam?
KS KS krates Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #22 Yardımlarınız için çok teşekkürler BIOS menüsünden Hyper threading kapatılmış onu açtım, şu an 8 çekirdek olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Yardımlarınız için çok teşekkürler BIOS menüsünden Hyper threading kapatılmış onu açtım, şu an 8 çekirdek olarak gözüküyor.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 10 Mart 2022 #23 FwwkanTC dedi: Laptoplarda BIOS pili var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Var ama uğraşmaya değmez. Onun yerine BIOS ayarlarından sıfırlayabilir. krates dedi: Yardımlarınız için çok teşekkürler BIOS menüsünden Hyper-Threading kapatılmış onu açtım, şu an 8 çekirdek olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Size yardımcı olan mesajı çözüm olarak işaretler misiniz? Artı 0 Eksi
FwwkanTC dedi: Laptoplarda BIOS pili var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Var ama uğraşmaya değmez. Onun yerine BIOS ayarlarından sıfırlayabilir. krates dedi: Yardımlarınız için çok teşekkürler BIOS menüsünden Hyper-Threading kapatılmış onu açtım, şu an 8 çekirdek olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Size yardımcı olan mesajı çözüm olarak işaretler misiniz?