RX560 ekran kartının yanına Athlon 200GE almak istiyorum çünkü CS ve R6 oynayacağım için yeterli olur diye düşünüyorumBu dediğiniz 2 GB ekran kartı VS 4 GB ekran kartı gibi. Belki bu karşılaştırmayı da doğru buluyorsunuz. Bütçe ve aklınızdaki modelleri belirtin.
Dananım arşivi Athlon 200GE için televizyonlar için tasarlanmış demişti bence almayın derim. RX560 a yazık olur R3 1200 yeterlidirRX560 ekran kartının yanına Athlon 200GE almak istiyorum çünkü CS ve R6 oynayacağım için yeterli olur diye düşünüyorum
Yada Ryzen3 1200 ama o çok daha pahalı eğer 5 10 arası FPS farklı olursa değmez ama 20 30 FPS farklı olursa düşünebilirim
Tam anlamıyla katılmıyorum. O zaman pentium 4 alsın.@@Selvan
Athlon 200GE ile Ryzen 3 1200 arasında devasa FPS farkları olmayacaktır. Oyunları ekran kartı oynatır.
Tamam da konu sahibi bütçem yok diyor. Varsa tabii ki R3 1200 alınmalı. Ayrıca ileriye dönüklük açısından ikisi de kötü.Ryzen 3 1200, diğer işlemciye göre gayette üstün bir işlemci. Farkını Cs:Go'da belki gözle göremezsiniz ama ileri dönük olur en azından zorlayacak oyunlar için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.