S semikandiyoti Hectopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #1 Merhaba İntel core 2 duo e7300 işlemcim var biraz eski olduğunu biliyorum. Gigabyte ga-g31m-es2l anakartım var ve 2 tane fanım var. SEIDON 120V PLUS SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar Cooler Master Sickleflow 120Mm Mavi Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar Kasa açık kullanıyorum. Sıcaklık değişiyor bir ara 35 lerdeyken 60 lara kadar çıkabiliyor ne yapmamı önerirsiniz? Not:Bu değerleri speedfan aracılığıyla aldım ne kadar doğrudur bilemem
Merhaba İntel core 2 duo e7300 işlemcim var biraz eski olduğunu biliyorum. Gigabyte ga-g31m-es2l anakartım var ve 2 tane fanım var. SEIDON 120V PLUS SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar Cooler Master Sickleflow 120Mm Mavi Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar Kasa açık kullanıyorum. Sıcaklık değişiyor bir ara 35 lerdeyken 60 lara kadar çıkabiliyor ne yapmamı önerirsiniz? Not:Bu değerleri speedfan aracılığıyla aldım ne kadar doğrudur bilemem
BARON™ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Yer Papua Yenigine Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #2 • Termal macununuzu değiştiniz mi? • Kasanızda toz varsa onlarıda temizlemenizi öneririm. Öncelik olarak macuna bakın.
• Termal macununuzu değiştiniz mi? • Kasanızda toz varsa onlarıda temizlemenizi öneririm. Öncelik olarak macuna bakın.
S semikandiyoti Hectopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #3 İkiside yok
ahmetakina Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 57 Yer Cyprus 3 Aralık 2014 #4 60 derece cpu için sıcak mı? 90'lara kadar normal diye biliyorum.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 3 Aralık 2014 #5 60 derece aşırı değil ancak iyide olmayan bir sıcaklık değeri. Bence bilgisayarınıza gerekli temizliği yapın ve işlemcinin termal macununu yenileyin.
60 derece aşırı değil ancak iyide olmayan bir sıcaklık değeri. Bence bilgisayarınıza gerekli temizliği yapın ve işlemcinin termal macununu yenileyin.
ahmetakina Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 57 Yer Cyprus 3 Aralık 2014 #6 Silinen üye dedi: 60 derece aşırı değil ancak iyide olmayan bir sıcaklık değeri. Bence bilgisayarınıza gerekli temizliği yapın ve işlemcinin termal macununu yenileyin. Genişletmek için tıkla... 5 dakikalık bir render alırken i7 4790 işlemcim 70 dereceye ulaşıyor sonra 30'lara dönüyor. Google'dan bakınca normal olduğunu düşündüm. Yüksek bir sıcaklık mı?
Silinen üye dedi: 60 derece aşırı değil ancak iyide olmayan bir sıcaklık değeri. Bence bilgisayarınıza gerekli temizliği yapın ve işlemcinin termal macununu yenileyin. Genişletmek için tıkla... 5 dakikalık bir render alırken i7 4790 işlemcim 70 dereceye ulaşıyor sonra 30'lara dönüyor. Google'dan bakınca normal olduğunu düşündüm. Yüksek bir sıcaklık mı?