M murooxdd Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 İşlemcim yükteyken 100 dereceleri görüyor yükte değilken 60 70 arası ne yapmam gerekiyor? APU sistem kullanıyorum ondan olabilir mi?
İşlemcim yükteyken 100 dereceleri görüyor yükte değilken 60 70 arası ne yapmam gerekiyor? APU sistem kullanıyorum ondan olabilir mi?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #2 APU ile alakası yok. Soğutucu düzgün takıldı mı? Macun yenileme ve temizlik ne zaman yapıldı? Kasa nedir?
APU ile alakası yok. Soğutucu düzgün takıldı mı? Macun yenileme ve temizlik ne zaman yapıldı? Kasa nedir?
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2021 #3 Fan temizliği ve termal macunu yenilediniz mi?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Şubat 2021 #4 murooxdd dedi: İşlemcim yükteyken 100 dereceleri görüyor yükte değilken 60 70 arası ne yapmam gerekiyor? APU sistem kullanıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci fanı tam oturmamış olabilir uzun süredir kullanıyorsanız termal macun yenileme vakti gelmiştir. Cpf yi kapatmayı deneyebilirsiniz.
murooxdd dedi: İşlemcim yükteyken 100 dereceleri görüyor yükte değilken 60 70 arası ne yapmam gerekiyor? APU sistem kullanıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci fanı tam oturmamış olabilir uzun süredir kullanıyorsanız termal macun yenileme vakti gelmiştir. Cpf yi kapatmayı deneyebilirsiniz.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #5 Termal macun yenile. Fanın oturduğundan emin ol. Hala sıcaklıklar düzelmezse düzgün bir soğutucu al.
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 23 Şubat 2021 #6 murooxdd dedi: İşlemcim yükteyken 100 dereceleri görüyor yükte değilken 60 70 arası ne yapmam gerekiyor? APU sistem kullanıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kaç yıldır kullanıyorsunuz? Soğutucu stokmu sıvımı stoksa ve Intel markaysa 4-5 yıl sonra o tür sorunlar çıkabiliyor.
murooxdd dedi: İşlemcim yükteyken 100 dereceleri görüyor yükte değilken 60 70 arası ne yapmam gerekiyor? APU sistem kullanıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kaç yıldır kullanıyorsunuz? Soğutucu stokmu sıvımı stoksa ve Intel markaysa 4-5 yıl sonra o tür sorunlar çıkabiliyor.
Ahpketsnbteine Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Sürekli evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #7 Egecanli23 dedi: Bilgisayarı kaç yıldır kullanıyorsunuz? Soğutucu stokmu sıvımı stoksa ve Intel markaysa 4-5 yıl sonra o tür sorunlar çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi konu açmış gitmiş gibi. Cevap yazmıyor.
Egecanli23 dedi: Bilgisayarı kaç yıldır kullanıyorsunuz? Soğutucu stokmu sıvımı stoksa ve Intel markaysa 4-5 yıl sonra o tür sorunlar çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi konu açmış gitmiş gibi. Cevap yazmıyor.
M murooxdd Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #8 Bilgisayarı 9 10 aydır kullanıyorum stok fan kullanıyorum.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #9 murooxdd dedi: Bilgisayarı 9 10 aydır kullanıyorum stok fan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önceden de bu dereceleri görüyor muydu?
murooxdd dedi: Bilgisayarı 9 10 aydır kullanıyorum stok fan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önceden de bu dereceleri görüyor muydu?
M murooxdd Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #10 Umut 77 dedi: Daha önceden de bu dereceleri görüyor muydu? Genişletmek için tıkla... Hiç bakmamıştım dereceye
Umut 77 dedi: Daha önceden de bu dereceleri görüyor muydu? Genişletmek için tıkla... Hiç bakmamıştım dereceye