İşlemci daha çok ısınmaya başladı

ömer_00.12

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTx 4060 ti
12400f i5
16 gb ram
1tb ssd
RAM
Gskill 16gb
SSD veya HDD modeli
Adata 850 lite
Ekran kartı
Rx7900xtx
Anakart
Asus h610m k d4
İşlemci
14700k i7
Kasa değiştirdim ve sıvı soğutmayı akvaryum kasanın yan kısmına taktım ve şimdi blokta kabarcıklar oluştu ve işlemci 10 derece daha fazla ısınıyor pompayı zora sokmuş olabilir miyim?

Dosya Ekleri

• rn_image_picker_lib_temp_a71bd6d3-92a2-4f9f-8abf-87096f92e409.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20241208_002810.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 63
Kullandığın macun nedir ve görüntülerden fanların hep havayı dışarı verdiğini görüyorum içeriye hava üfleyen var mı?

Kullandığın macun nedir ve görüntülerden fanların hep havayı dışarı verdiğini görüyorum içeriye hava üfleyen var mı?

Kasa stock böyle geldi ve MX4 termal macun kullanıyorum.

MX4 orijinal mi kasanın içine hava alması lazım sağlıklı bir hava akışı olmaz böyle kasanın modeli nedir?

Evet MX4 orijinal ve kasa modeli Xigmatek aquarıus Plus.

Görüntü bozulcak ama sıvı soğutmanın fanlarını radyatörün öbür tarafına alıp havayı dışarıdan radyatöre vurcak şekilde tak kasanın altındaki fanları da söküp ters çevir ekran kartına hava verecek şekilde tak diğer fanları elleme.

Sıvı soğutmayı ellemesem sadece aşağıdaki fanları ellesem görselliğe önem veriyorum.

Sıvı soğutmayı ellemesem sadece aşağıdaki fanları ellesem görselliğe önem veriyorum.

Olur kasaya temiz hava girmesi lazım ekran kartında ısınıyordur onun haricinde radyatöre 2 fan daha alıp görüntüyü bozmadan radyatörü daha iyi soğutabilirsin.

Olur kasaya temiz hava girmesi lazım ekran kartında ısınıyordur onun haricinde radyatöre 2 fan daha alıp görüntüyü bozmadan radyatörü daha iyi soğutabilirsin.

Vallah ekran kartı hala aynı sıcaklıktada blokta baloncuk oluşmasını anlamadım içeri hava girmediği için midir?

Vallah ekran kartı hala aynı sıcaklıktada blokta baloncuk oluşmasını anlamadım içeri hava girmediği için midir?

Baloncuk olayı radyatör konumu ile alakalı açıkçası radyatör konumu da pek sağlıklı değil üste takman daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…