Ceyhun_ Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 12 Temmuz 2024 #21 spancer dedi: image hosted at ImgBB Image image hosted in ImgBB ibb.co Donanımda değişiklik yaptıma tıklayınca da bu hatayı alıyorum. image hosted at ImgBB Image image hosted in ImgBB ibb.co Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı ben de aldım. Dün indirimde 18 TL'ye lisans key aldım çalıştı, şu anlık sıkıntı yok. Tavsiye ederim eğer düzelmediyse.
spancer dedi: image hosted at ImgBB Image image hosted in ImgBB ibb.co Donanımda değişiklik yaptıma tıklayınca da bu hatayı alıyorum. image hosted at ImgBB Image image hosted in ImgBB ibb.co Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı ben de aldım. Dün indirimde 18 TL'ye lisans key aldım çalıştı, şu anlık sıkıntı yok. Tavsiye ederim eğer düzelmediyse.
spancer Megapat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #22 Ceyhun_ dedi: Aynı hatayı ben de aldım. Dün indirimde 18 TL'ye lisans key aldım çalıştı, şu anlık sıkıntı yok. Tavsiye ederim eğer düzelmediyse. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi maalesef, nereden aldınız acaba?
Ceyhun_ dedi: Aynı hatayı ben de aldım. Dün indirimde 18 TL'ye lisans key aldım çalıştı, şu anlık sıkıntı yok. Tavsiye ederim eğer düzelmediyse. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi maalesef, nereden aldınız acaba?
Ceyhun_ Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 12 Temmuz 2024 #23 spancer dedi: Maalesef düzelmedi maalesef, nereden aldınız? Acaba? Genişletmek için tıkla... Trendyol sitesinden kupon ile aldım. Windows 10 Pro lisans yaz 38₺ bir şey çıkar bir de altta 20₺ kupon veriyor onu kullan 18₺ Ceyhun_ dedi: Trendyol sitesinden kupon ile aldım. Windows 10 Pro lisans yaz 38₺ bir şey çıkar bir de altta 20₺ kupon veriyor onu kullan 18₺ Genişletmek için tıkla... Link yasaktır diye atmayayım dedim.
spancer dedi: Maalesef düzelmedi maalesef, nereden aldınız? Acaba? Genişletmek için tıkla... Trendyol sitesinden kupon ile aldım. Windows 10 Pro lisans yaz 38₺ bir şey çıkar bir de altta 20₺ kupon veriyor onu kullan 18₺ Ceyhun_ dedi: Trendyol sitesinden kupon ile aldım. Windows 10 Pro lisans yaz 38₺ bir şey çıkar bir de altta 20₺ kupon veriyor onu kullan 18₺ Genişletmek için tıkla... Link yasaktır diye atmayayım dedim.
spancer Megapat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #24 Ceyhun_ dedi: Trendyol sitesinden kupon ile aldım. Windows 10 Pro lisans yaz 38₺ bir şey çıkar bir de altta 20₺ kupon veriyor onu kullan 18₺ Link yasaktır diye atmayayım dedim. Genişletmek için tıkla... W11'de çalışıyor mu?
Ceyhun_ dedi: Trendyol sitesinden kupon ile aldım. Windows 10 Pro lisans yaz 38₺ bir şey çıkar bir de altta 20₺ kupon veriyor onu kullan 18₺ Link yasaktır diye atmayayım dedim. Genişletmek için tıkla... W11'de çalışıyor mu?
Ceyhun_ Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 12 Temmuz 2024 #25 spancer dedi: W11'de çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum denemedim Windows 11'de.
snop02 Hectopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 3.019 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #26 spancer dedi: W11'de çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... 10/11 aynı keydir İster 10 da, ister 11 de kullan.
spancer dedi: W11'de çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... 10/11 aynı keydir İster 10 da, ister 11 de kullan.