Cyborg33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Sokete uyumlu olduğu halde bir işlemci hangi durumda anakartı yakar? Yakma ihtimali nedir? FSB uyumlu. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2022
Sokete uyumlu olduğu halde bir işlemci hangi durumda anakartı yakar? Yakma ihtimali nedir? FSB uyumlu.
0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #2 Sorun olmaz.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.866 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2022 #3 İhtimal aşırı düşük. Kullanabilirsiniz.
Cyborg33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #4 berat3636 dedi: İhtimal aşırı düşük. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 0tac dedi: Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Aldığım işlemci 2. El. Bozuk mu değil mi bilmiyorum. Bozuksa yakar mı? Denemeden önce sormak istedim.
berat3636 dedi: İhtimal aşırı düşük. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 0tac dedi: Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Aldığım işlemci 2. El. Bozuk mu değil mi bilmiyorum. Bozuksa yakar mı? Denemeden önce sormak istedim.
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.233 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 31 Ekim 2022 #5 Bir işlemci eğer uygun bir sokete takılıyorsa neden yaksın veya zarar versin ki? Cyborg33 dedi: Aldığım işlemci 2. El. Bozuk mu değil mi bilmiyorum. Bozuksa yakar mı? Denemeden önce sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Bunu bilmek için denemek gerekiyor atik olun bir sorun görürseniz hemen gücü kesin.
Bir işlemci eğer uygun bir sokete takılıyorsa neden yaksın veya zarar versin ki? Cyborg33 dedi: Aldığım işlemci 2. El. Bozuk mu değil mi bilmiyorum. Bozuksa yakar mı? Denemeden önce sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Bunu bilmek için denemek gerekiyor atik olun bir sorun görürseniz hemen gücü kesin.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 31 Ekim 2022 #6 Yakmaz hocam neden yaksın, aksine anakart işlemciyi yakabilir.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.866 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2022 #7 Cyborg33 dedi: Aldığım işlemci 2. el. Bozuk mu değil mi bilmiyorum. Bozuksa yakar mı? Denemeden önce sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Adam suyla yıkamışsa falan kısa devre yapabilir ve yakabilir. Yine de böyle ihtimaller aşırı düşük. Sorun olmaz. Kullanın.
Cyborg33 dedi: Aldığım işlemci 2. el. Bozuk mu değil mi bilmiyorum. Bozuksa yakar mı? Denemeden önce sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Adam suyla yıkamışsa falan kısa devre yapabilir ve yakabilir. Yine de böyle ihtimaller aşırı düşük. Sorun olmaz. Kullanın.
Cyborg33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #8 Hasan Kahraman dedi: Bir işlemci eğer uygun bir sokete takılıyorsa neden yaksın veya zarar versin ki? Genişletmek için tıkla... F 16 Fighting Falcon dedi: Yakmaz hocam neden yaksın, aksine anakart işlemciyi yakabilir. Genişletmek için tıkla... Yakar derken bozar anlamında.
Hasan Kahraman dedi: Bir işlemci eğer uygun bir sokete takılıyorsa neden yaksın veya zarar versin ki? Genişletmek için tıkla... F 16 Fighting Falcon dedi: Yakmaz hocam neden yaksın, aksine anakart işlemciyi yakabilir. Genişletmek için tıkla... Yakar derken bozar anlamında.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.210 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 31 Ekim 2022 #9 Sanmam ikici el işlemci alırken eğer AMD ise ayaklarına dikkat edin kırılma yamulma olmasın bir de stres testine sokun bir sıkıntı çıkmazsa alınabilir.
Sanmam ikici el işlemci alırken eğer AMD ise ayaklarına dikkat edin kırılma yamulma olmasın bir de stres testine sokun bir sıkıntı çıkmazsa alınabilir.
0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #10 Cyborg33 dedi: Aldığım işlemci 2. El. Bozuk mu değil mi bilmiyorum. Bozuksa yakar mı? Denemeden önce sormak istedim. Genişletmek için tıkla... İşlemci kolay kolay bozulan bir parça değildir, zaten yeni nesil bir işlemciyse ısı sensörleri de vardır çok zarar görmemiştir.
Cyborg33 dedi: Aldığım işlemci 2. El. Bozuk mu değil mi bilmiyorum. Bozuksa yakar mı? Denemeden önce sormak istedim. Genişletmek için tıkla... İşlemci kolay kolay bozulan bir parça değildir, zaten yeni nesil bir işlemciyse ısı sensörleri de vardır çok zarar görmemiştir.