muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 22 Ekim 2020 #1 AMD Phenom IIX4 kullanıyorum. Değişmek istiyorum fakat anakart arkadaş engelliyor. GA-MA74GMT-S2 anakart var. İşlemci alınır mı? Anakart mı değişmek lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
AMD Phenom IIX4 kullanıyorum. Değişmek istiyorum fakat anakart arkadaş engelliyor. GA-MA74GMT-S2 anakart var. İşlemci alınır mı? Anakart mı değişmek lazım?
badspex Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2020 #2 Ana kartınız eski soket olduğu için yeni bir yükseltme yapmanızı tavsiye etmem sizin kararınız eğer kararınız bu yönde ise X6 1055T modelini öneririm.
Ana kartınız eski soket olduğu için yeni bir yükseltme yapmanızı tavsiye etmem sizin kararınız eğer kararınız bu yönde ise X6 1055T modelini öneririm.
muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 22 Ekim 2020 #3 badspex dedi: Ana kartınız eski soket olduğu için yeni bir yükseltme yapmanızı tavsiye etmem sizin kararınız eğer kararınız bu yönde ise X6 1055T modelini öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten işlemci olarak Phenom ve Athlon'dan üst nesli desteklemiyor sanırım. Dediğin işlemciye bakarım yükseltme yapacağım zaman.
badspex dedi: Ana kartınız eski soket olduğu için yeni bir yükseltme yapmanızı tavsiye etmem sizin kararınız eğer kararınız bu yönde ise X6 1055T modelini öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten işlemci olarak Phenom ve Athlon'dan üst nesli desteklemiyor sanırım. Dediğin işlemciye bakarım yükseltme yapacağım zaman.