İşlemci değişimi sonrası bilgisayar kapanıyor

Güntaç Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım işlemci Xeon X3470 anakartım Pegatron IP mıp H55 gen. PSU Frisby 400 Watt. Ekran kartım GTX 1650 Ti. Fakat bir sorun var bilgisayarım sürekli kendi kendine kapanıyor. İşlemciyi takınca bilgisayar kendini kapatmaya başladı herhangi bir işlem yapmam lazımmı neden kapattığını anlayamadım.
İşlemcinin yuvasını temizleyince sıkıntı geçti arkadaşlar ama işlemci bilgisayar kendini kapattığından beri cayır cayır yanıyordu şimdi sıcaklıklar normal 55 derece fakat ekran kartı driverları kuruluydu işlemciyi değiştirimce silinmiş bu normal midir?
Sorun çözülmüştür arkadaşlar eski işlemcime sürdüğüm termal macun alta aktığı için kenarlarda su gibi erimiş işlemciye. Temizledim soket giriş yerini temizledim. Gayet süper kullanmaktayım GTX 1650 ekran kartım işlemcim Xeon X 3470 8 GB HyperX Blue RAM 400 Watt PSU. PUBG doku yüksek kenar yumuşatma yüksek 120 FPS herhangi bir donma kasma söz konusu değildir darboğaz yoktur böyle sistemleri olanlar yükseltmek isteyenler varsa yükseltebilir 1060 bile besler diye tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı