Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Yeni işlemci aldım. Format atmak şart mı? Acaba öyle bir zorunluluk var mı?
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 2 Mayıs 2021 #2 Onurfa dedi: Yeni işlemci aldım. Format atmak şart mı? Acaba öyle bir zorunluluk var mı? Genişletmek için tıkla... Değil.
Onurfa dedi: Yeni işlemci aldım. Format atmak şart mı? Acaba öyle bir zorunluluk var mı? Genişletmek için tıkla... Değil.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 2 Mayıs 2021 #3 AMD'den Intel'e geçtiyseniz (veya tam tersi) güvenli modda chipset sürücünüzü kaldırın ve geçtiğiniz markanınkini kurun. Sürprizbozan: Uyarı değişim sonrası ilk açılışta (normal olarak)cihazlar hazır duruma getiriyor ekranında bekletebilir.
AMD'den Intel'e geçtiyseniz (veya tam tersi) güvenli modda chipset sürücünüzü kaldırın ve geçtiğiniz markanınkini kurun. Sürprizbozan: Uyarı değişim sonrası ilk açılışta (normal olarak)cihazlar hazır duruma getiriyor ekranında bekletebilir.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #4 Değil, zaten Windows gerekli düzeltmeleri, ayarları yapıyor.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 2 Mayıs 2021 #5 Değil ama parça değişiminden sonra temiz kurulum daha mantıklı.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.002 Makaleler 1 Çözümler 46 2 Mayıs 2021 #6 Eğer Windows 10 ise gerekmiyor ondan önceki işletim sistemlerinde mavi ekran hataları yaşayabilirsiniz.
Eğer Windows 10 ise gerekmiyor ondan önceki işletim sistemlerinde mavi ekran hataları yaşayabilirsiniz.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 die dedi: Eğer Windows 10 ise gerekmiyor ondan önceki işletim sistemlerinde mavi ekran hataları yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sleepinnice dedi: Değil ama parça değişiminden sonra temiz kurulum daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: AMD'den Intel'e geçtiyseniz (veya tam tersi) güvenli modda chipset sürücünüzü kaldırın ve geçtiğiniz markanınkini kurun. Sürprizbozan: Uyarı değişim sonrası ilk açılışta (normal olarak)cihazlar hazır duruma getiriyor ekranında bekletebilir. Genişletmek için tıkla... Yusuf6376 dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... AMD anakartım yine AMD işlemci format atmam mı lazım ?
die dedi: Eğer Windows 10 ise gerekmiyor ondan önceki işletim sistemlerinde mavi ekran hataları yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sleepinnice dedi: Değil ama parça değişiminden sonra temiz kurulum daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: AMD'den Intel'e geçtiyseniz (veya tam tersi) güvenli modda chipset sürücünüzü kaldırın ve geçtiğiniz markanınkini kurun. Sürprizbozan: Uyarı değişim sonrası ilk açılışta (normal olarak)cihazlar hazır duruma getiriyor ekranında bekletebilir. Genişletmek için tıkla... Yusuf6376 dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... AMD anakartım yine AMD işlemci format atmam mı lazım ?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 2 Mayıs 2021 #8 Onurfa dedi: AMD anakartım yine AMD işlemci format atmam mı lazım ? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi gerekli değil, ama ben olsam atardım. Çok önemli verileriniz yoksa atabilirsiniz.
Onurfa dedi: AMD anakartım yine AMD işlemci format atmam mı lazım ? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi gerekli değil, ama ben olsam atardım. Çok önemli verileriniz yoksa atabilirsiniz.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 2 Mayıs 2021 #9 Onurfa dedi: AMD anakartım yine AMD işlemci format atmam mı lazım ? Genişletmek için tıkla... Yahu değil hocam. Neden bu kadar ısrarcısınız? Eğer çok format atmak istiyorsanız atın.
Onurfa dedi: AMD anakartım yine AMD işlemci format atmam mı lazım ? Genişletmek için tıkla... Yahu değil hocam. Neden bu kadar ısrarcısınız? Eğer çok format atmak istiyorsanız atın.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #10 Yusuf6376 dedi: Yahu değil hocam. Neden bu kadar ısrarcısınız? Eğer çok format atmak istiyorsanız atın. Genişletmek için tıkla... Israrcı değilim sadece sorun olur mu diye
Yusuf6376 dedi: Yahu değil hocam. Neden bu kadar ısrarcısınız? Eğer çok format atmak istiyorsanız atın. Genişletmek için tıkla... Israrcı değilim sadece sorun olur mu diye