İşlemci değişimi sonrası PSU patladı

Şuan kullandığınız kablolara ve attıklarımın sahip olduğu kablolara bakıp bunu bulabilirsiniz.

Merhaba iyi aksamlar yeniden rahatsız ediyorum ama , bugün farklı bir PSU ile çalıştırmayı denedim dediğiniz gibi , ekran kartı fanı dönüyodu anakartta yeşil ışık yanıyodu fanlar felanda dönüyodu gayet normal ama ekrana görüntü gelmedi , benim şüphem işlemci bozulmus ya da yanmış olabilir mi? İşlemci fanını söksem işlemciyide söksem anlama şansım var mı işlemcinin sağlam olup olmadıgını.

Bir de, denediğim güc kaynagında, eski kullandıgım güc kaynagından fazla kablolar vardı uyumsuzluk yüzünden görüntü gelmemiş olabilir mi?

Son düzenleme:

Ekrana görüntü ekran kartını söküp HDMI veya VGA kablonu direk anakarta takıp dener misin kardeşim görüntü gelecek mi?

Ekrana görüntü ekran kartını söküp HDMI veya VGA kablonu direk anakarta takıp dener misin kardeşim görüntü gelecek mi?
Şöyle bir psu ile deşiştirdik tam anlamıyorum özelliklerini ama , bu sisteme 330w yeter 500 e gerek yok dediler , anlayan var ise hakkında bldiklerinizi söyler misiniz , iade edebilme şansım var .

Dosya Ekleri

• 20220507_193928.jpg
    165,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…