K krox_pm Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Başlıktıda gördüğünüz gibi arkadaşlar Intel Pentium G2020 işlemciden i7 2600 işlemciye geçtim. PC'yi başlatırken anakart logosunda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2023
Başlıktıda gördüğünüz gibi arkadaşlar Intel Pentium G2020 işlemciden i7 2600 işlemciye geçtim. PC'yi başlatırken anakart logosunda kalıyor.
KS KS K krox_pm Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #21 PetrAFather dedi: Hocam iade edin test etmeye gerek bile yok. Pinler baya önemli, 7 tane pinden bahsediyoruz tamir edilebilir ama ne kadar verimli çalışacağı belli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu pin olayının bir tek amd lerde sorun çıkaracağını düşünüyordum demek intel inde oluyormuş Artı 0 Eksi
PetrAFather dedi: Hocam iade edin test etmeye gerek bile yok. Pinler baya önemli, 7 tane pinden bahsediyoruz tamir edilebilir ama ne kadar verimli çalışacağı belli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu pin olayının bir tek amd lerde sorun çıkaracağını düşünüyordum demek intel inde oluyormuş
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Ocak 2023 #22 krox_pm dedi: Hocam ben bu pin olayının bir tek amd lerde sorun çıkaracağını düşünüyordum demek intel inde oluyormuş Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciler marka farketmeksizin böyledir. Artı 0 Eksi
krox_pm dedi: Hocam ben bu pin olayının bir tek amd lerde sorun çıkaracağını düşünüyordum demek intel inde oluyormuş Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciler marka farketmeksizin böyledir.
KS KS K krox_pm Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #23 PetrAFather dedi: Hocam işlemciler marka farketmeksizin böyledir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim Artı 0 Eksi
PetrAFather dedi: Hocam işlemciler marka farketmeksizin böyledir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim