masko093 Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1 Anakart Bearlake G31T LM Merhaba ben bir işlemci aldım ve bilgisayara takıp açtığımda Windows logosunda kalıyor. Eski işlemcim E4500, taktığım işlemci Quad 9400. Bir de ben Q9400 desteklesin diye BIOS'u güncellemiştim ve şu an CMOS cheksum bad hatası alıyorum.
Merhaba ben bir işlemci aldım ve bilgisayara takıp açtığımda Windows logosunda kalıyor. Eski işlemcim E4500, taktığım işlemci Quad 9400. Bir de ben Q9400 desteklesin diye BIOS'u güncellemiştim ve şu an CMOS cheksum bad hatası alıyorum.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2022 #2 masko093 dedi: Merhaba ben bir işlemci aldım ve bilgisayara takıp açtığımda Windows logosunda kalıyor. Eski işlemcim E4500, taktığım işlemci Quad 9400. Bir de ben Q9400 desteklesin diye BIOS'u güncellemiştim ve şu an CMOS cheksum bad hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal BIOS pilinde sıkıntı var. Tak çıkar yap. Ve yeni bir BIOS pili al. masko093 dedi: Merhaba ben bir işlemci aldım ve bilgisayara takıp açtığımda Windows logosunda kalıyor. Eski işlemcim E4500, taktığım işlemci Quad 9400. Bir de ben Q9400 desteklesin diye BIOS'u güncellemiştim ve şu an CMOS cheksum bad hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca BIOS tuşunu biliyorsan hata verdiği anda BIOS'a gir ve şu seçeneği bul "load optimized defaults" Sonra ise exit & Save changes diyerek çık ve kaydet. Çözülmesi lazım. Artı 0 Eksi
masko093 dedi: Merhaba ben bir işlemci aldım ve bilgisayara takıp açtığımda Windows logosunda kalıyor. Eski işlemcim E4500, taktığım işlemci Quad 9400. Bir de ben Q9400 desteklesin diye BIOS'u güncellemiştim ve şu an CMOS cheksum bad hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal BIOS pilinde sıkıntı var. Tak çıkar yap. Ve yeni bir BIOS pili al. masko093 dedi: Merhaba ben bir işlemci aldım ve bilgisayara takıp açtığımda Windows logosunda kalıyor. Eski işlemcim E4500, taktığım işlemci Quad 9400. Bir de ben Q9400 desteklesin diye BIOS'u güncellemiştim ve şu an CMOS cheksum bad hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca BIOS tuşunu biliyorsan hata verdiği anda BIOS'a gir ve şu seçeneği bul "load optimized defaults" Sonra ise exit & Save changes diyerek çık ve kaydet. Çözülmesi lazım.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 FwwkanTC dedi: Büyük ihtimal BIOS pilinde sıkıntı var. Tak çıkar yap. Ve yeni bir BIOS pili al. Ayrıca BIOS tuşunu biliyorsan hata verdiği anda BIOS'a gir ve şu seçeneği bul "load optimized defaults" Sonra ise exit & Save changes diyerek çık ve kaydet. Çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar BIOS pilsiz düzgün çalışır. Sadece BIOS ayarlarını kaydetmez, her seferinde BIOS ayarları sıfırlanır. masko093 dedi: Merhaba ben bir işlemci aldım ve bilgisayara takıp açtığımda Windows logosunda kalıyor. Eski işlemcim E4500, taktığım işlemci Quad 9400. Bir de ben Q9400 desteklesin diye BIOS'u güncellemiştim ve şu an CMOS cheksum bad hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows kaynaklı bir sorun olduğu belli. Zaten bu işin temizi bilgisayar parçası yükseltirken format atmaktır. Son çare BIOS sıfırla olmadı format at. Artı 0 Eksi
FwwkanTC dedi: Büyük ihtimal BIOS pilinde sıkıntı var. Tak çıkar yap. Ve yeni bir BIOS pili al. Ayrıca BIOS tuşunu biliyorsan hata verdiği anda BIOS'a gir ve şu seçeneği bul "load optimized defaults" Sonra ise exit & Save changes diyerek çık ve kaydet. Çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar BIOS pilsiz düzgün çalışır. Sadece BIOS ayarlarını kaydetmez, her seferinde BIOS ayarları sıfırlanır. masko093 dedi: Merhaba ben bir işlemci aldım ve bilgisayara takıp açtığımda Windows logosunda kalıyor. Eski işlemcim E4500, taktığım işlemci Quad 9400. Bir de ben Q9400 desteklesin diye BIOS'u güncellemiştim ve şu an CMOS cheksum bad hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows kaynaklı bir sorun olduğu belli. Zaten bu işin temizi bilgisayar parçası yükseltirken format atmaktır. Son çare BIOS sıfırla olmadı format at.
KS KS masko093 Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #4 FwwkanTC dedi: Büyük ihtimal BIOS pilinde sıkıntı var. Tak çıkar yap. Ve yeni bir BIOS pili al. Ayrıca BIOS tuşunu biliyorsan hata verdiği anda BIOS'a gir ve şu seçeneği bul "load optimized defaults" Sonra ise exit & Save changes diyerek çık ve kaydet. Çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ben load optimeze. Denedim yine olmadı bir de ben güncelleme önce bu hata yoktu. Artı 0 Eksi
FwwkanTC dedi: Büyük ihtimal BIOS pilinde sıkıntı var. Tak çıkar yap. Ve yeni bir BIOS pili al. Ayrıca BIOS tuşunu biliyorsan hata verdiği anda BIOS'a gir ve şu seçeneği bul "load optimized defaults" Sonra ise exit & Save changes diyerek çık ve kaydet. Çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ben load optimeze. Denedim yine olmadı bir de ben güncelleme önce bu hata yoktu.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2022 #5 masko093 dedi: Ben load optimeze. Denedim yine olmadı bir de ben güncelleme önce bu hata yoktu. Genişletmek için tıkla... BIOS'u orijinal siteden indirdiniz deyi mi? Artı 0 Eksi
masko093 dedi: Ben load optimeze. Denedim yine olmadı bir de ben güncelleme önce bu hata yoktu. Genişletmek için tıkla... BIOS'u orijinal siteden indirdiniz deyi mi?
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 12 Mart 2022 #6 masko093 dedi: Ben load optimeze. Denedim yine olmadı bir de ben güncelleme önce bu hata yoktu. Genişletmek için tıkla... Format atin. Isletim sistemi Windows 10/11 degil ise yeni islemcide sikinti cikaracaktir. Artı 0 Eksi
masko093 dedi: Ben load optimeze. Denedim yine olmadı bir de ben güncelleme önce bu hata yoktu. Genişletmek için tıkla... Format atin. Isletim sistemi Windows 10/11 degil ise yeni islemcide sikinti cikaracaktir.