eclxpse Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri FX8300-8GB RAM-GTX650TI Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 İşlemci yenilemeyi düşünüyorum. Değiştirdikten sonra termal macun sürmekten başka bir işlem yapmama gerek var mı? Direkt çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
İşlemci yenilemeyi düşünüyorum. Değiştirdikten sonra termal macun sürmekten başka bir işlem yapmama gerek var mı? Direkt çalışır mı?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 30 Nisan 2021 #2 B450 anakarta Ryzen 5000 serisi alıyorsanız, BIOS güncellemeniz gerekebilir.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 30 Nisan 2021 #3 Yeni takacağınız işlemcinin mevcut BIOS'unuz ile çalıştığından emin olduktan sonra direk takınca çalışacaktır.
Yeni takacağınız işlemcinin mevcut BIOS'unuz ile çalıştığından emin olduktan sonra direk takınca çalışacaktır.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 30 Nisan 2021 #4 eclxpse dedi: İşlemci yenilemeyi düşünüyorum. Değiştirdikten sonra termal macun sürmekten başka bir işlem yapmama gerek var mı? Direkt çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet direkt çalışır ancak BIOS desteklemesi gerekir. Bunun için BIOS güncelledikten sonra montaj etmek en iyisidir. Ayrica ufak bir tavsiye pinlere çok dikkat edin.
eclxpse dedi: İşlemci yenilemeyi düşünüyorum. Değiştirdikten sonra termal macun sürmekten başka bir işlem yapmama gerek var mı? Direkt çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet direkt çalışır ancak BIOS desteklemesi gerekir. Bunun için BIOS güncelledikten sonra montaj etmek en iyisidir. Ayrica ufak bir tavsiye pinlere çok dikkat edin.