Patrick.Bateman Decapat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Görev yoneticisinde veya özelliklerde benim eski işlemcimi gösteriyor yardim edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.
Görev yoneticisinde veya özelliklerde benim eski işlemcimi gösteriyor yardim edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 6 Ekim 2021 #2 Patrick.Bateman dedi: Görev yoneticisinde veya özelliklerde benim eski işlemcimi gösteriyor yardim edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta nasıl görünüyor ?
Patrick.Bateman dedi: Görev yoneticisinde veya özelliklerde benim eski işlemcimi gösteriyor yardim edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta nasıl görünüyor ?
T TRJanitschar Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 61 6 Ekim 2021 #3 Patrick.Bateman dedi: Görev yoneticisinde veya özelliklerde benim eski işlemcimi gösteriyor yardim edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Eski işlemciniz ve yeni işlemcinizii öğrenebilir miyim acaba?
Patrick.Bateman dedi: Görev yoneticisinde veya özelliklerde benim eski işlemcimi gösteriyor yardim edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Eski işlemciniz ve yeni işlemcinizii öğrenebilir miyim acaba?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.403 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 Bilgisayarı tamamen kapatıp açarsanız, BIOS ekranına girip tekrar kaydet-çık yaparak yeniden başlatırsanız düzelir. Patrick.Bateman dedi: Görev yoneticisinde veya özelliklerde benim eski işlemcimi gösteriyor yardim edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla...
Bilgisayarı tamamen kapatıp açarsanız, BIOS ekranına girip tekrar kaydet-çık yaparak yeniden başlatırsanız düzelir. Patrick.Bateman dedi: Görev yoneticisinde veya özelliklerde benim eski işlemcimi gösteriyor yardim edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla...
Patrick.Bateman Decapat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #5 TRJanitschar dedi: Eski işlemciniz ve yeni işlemcinizii öğrenebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. odunq dedi: Bilgisayarı tamamen kapatıp açarsanız, BIOS ekranına girip tekrar kaydet-çık yaparak yeniden başlatırsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS nasıl giriliyordu. odunq dedi: Bilgisayarı tamamen kapatıp açarsanız, BIOS ekranına girip tekrar kaydet-çık yaparak yeniden başlatırsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Patrick.Bateman dedi: Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. Hocam BIOS nasıl giriliyordu. Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olurmusunuz lütfen Patrick.Bateman dedi: Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. Hocam BIOS nasıl giriliyordu. Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olur musunuz lütfen. ReloadingData dedi: BIOS'ta nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'ta yeni taktiğim i7 görünüyor Görev Yöneticisi veya aygıt yöneticisinde eski i3 görünüyor. Son düzenleme: 6 Ekim 2021
TRJanitschar dedi: Eski işlemciniz ve yeni işlemcinizii öğrenebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. odunq dedi: Bilgisayarı tamamen kapatıp açarsanız, BIOS ekranına girip tekrar kaydet-çık yaparak yeniden başlatırsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS nasıl giriliyordu. odunq dedi: Bilgisayarı tamamen kapatıp açarsanız, BIOS ekranına girip tekrar kaydet-çık yaparak yeniden başlatırsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Patrick.Bateman dedi: Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. Hocam BIOS nasıl giriliyordu. Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olurmusunuz lütfen Patrick.Bateman dedi: Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. Hocam BIOS nasıl giriliyordu. Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olur musunuz lütfen. ReloadingData dedi: BIOS'ta nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'ta yeni taktiğim i7 görünüyor Görev Yöneticisi veya aygıt yöneticisinde eski i3 görünüyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 6 Ekim 2021 #6 Patrick.Bateman dedi: Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. Hocam BIOS nasıl giriliyordu. Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Hocam yardımcı olur musunuz lütfen Hocam yardımcı olur musunuz lütfen. Hocam BIOS'ta yeni taktiğim i7 görünüyor Görev Yöneticisi veya aygıt yöneticisinde eski i3 görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın?
Patrick.Bateman dedi: Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. Hocam BIOS nasıl giriliyordu. Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Hocam yardımcı olur musunuz lütfen Hocam yardımcı olur musunuz lütfen. Hocam BIOS'ta yeni taktiğim i7 görünüyor Görev Yöneticisi veya aygıt yöneticisinde eski i3 görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #7 Patrick.Bateman dedi: Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. Hocam BIOS nasıl giriliyordu. Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Hocam yardımcı olur musunuz lütfen. Hocam yardımcı olur musunuz lütfen. Hocam BIOS'ta yeni taktiğim i7 görünüyor Görev Yöneticisi veya aygıt yöneticisinde eski i3 görünüyor. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptın mı? Yapmadıysan yap.
Patrick.Bateman dedi: Eski i3-4170 3.70 GHz yenisi i7-4970 3.60 GHz. Hocam BIOS nasıl giriliyordu. Hocam BIOS ekranında yeni işlemci görünüyordu görev yöneticisinde eskisi görünüyor. Hocam yardımcı olur musunuz lütfen. Hocam yardımcı olur musunuz lütfen. Hocam BIOS'ta yeni taktiğim i7 görünüyor Görev Yöneticisi veya aygıt yöneticisinde eski i3 görünüyor. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptın mı? Yapmadıysan yap.
Patrick.Bateman Decapat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #8 ReloadingData dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam attım. BenimadımYusuf dedi: Temiz kurulum yaptın mı? Yapmadıysan yap. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar var silinirse sıkıntı BenimadımYusuf dedi: Temiz kurulum yaptın mı? Yapmadıysan yap. Genişletmek için tıkla... Hocam bu i3 yazsa sıkıntı olur mu performansa falan. Dosya Ekleri IMG_20211006_173957.jpg 268,6 KB · Görüntüleme: 39 IMG_20211006_173748.jpg 438,2 KB · Görüntüleme: 38 IMG_20211006_173724.jpg 280,9 KB · Görüntüleme: 30
ReloadingData dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam attım. BenimadımYusuf dedi: Temiz kurulum yaptın mı? Yapmadıysan yap. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar var silinirse sıkıntı BenimadımYusuf dedi: Temiz kurulum yaptın mı? Yapmadıysan yap. Genişletmek için tıkla... Hocam bu i3 yazsa sıkıntı olur mu performansa falan.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #9 Patrick.Bateman dedi: Hocam attım. Hocam oyunlar var silinirse sıkıntı. Hocam bu i3 yazsa sıkıntı olur mu performansa falan. Genişletmek için tıkla... Yedekleyip yapın yeni parçalar var.
Patrick.Bateman dedi: Hocam attım. Hocam oyunlar var silinirse sıkıntı. Hocam bu i3 yazsa sıkıntı olur mu performansa falan. Genişletmek için tıkla... Yedekleyip yapın yeni parçalar var.
Patrick.Bateman Decapat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #10 BenimadımYusuf dedi: Temiz kurulum yaptın mı? Yapmadıysan yap. Genişletmek için tıkla... i3 yazsa sıkıntı olur mu performansa BIOS'ta i7 sonuçta. BenimadımYusuf dedi: Yedekleyip yapın yeni parçalar var. Genişletmek için tıkla... Yeni parça derken hocam BenimadımYusuf dedi: Yedekleyip yapın yeni parçalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam i3 yazsa sıkıntı olurmu BenimadımYusuf dedi: Yedekleyip yapın yeni parçalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU Z de i7 yaziyor yeni işlemci yazıyor. Son düzenleme: 6 Ekim 2021
BenimadımYusuf dedi: Temiz kurulum yaptın mı? Yapmadıysan yap. Genişletmek için tıkla... i3 yazsa sıkıntı olur mu performansa BIOS'ta i7 sonuçta. BenimadımYusuf dedi: Yedekleyip yapın yeni parçalar var. Genişletmek için tıkla... Yeni parça derken hocam BenimadımYusuf dedi: Yedekleyip yapın yeni parçalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam i3 yazsa sıkıntı olurmu BenimadımYusuf dedi: Yedekleyip yapın yeni parçalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU Z de i7 yaziyor yeni işlemci yazıyor.