İşlemci Değişiminden Sonra Yapılacaklar

Tasate

Centipat
Merhaba arkadaşlar, ben çift çekirdekli bir işlemciye sahiptim. İşlemcimi 4çekirdekli bir işlemci ile değiştirdim. Bu işlemci değişikliğinden sonra herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?

Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Zaten Windows 10 kullanıyorsanız sürücüleri otomatik olarak tanıyor.

Windows 7 kullanıyorum sizce windows 10 a geçmeli miyim?

Windows 7 kullanıyorum sizce Windows 10'a geçmeli miyim?

Yeni bir işlemci ise sıfırlayıp temiz kurulum Driver Update progrramı kurup güncellerseniz daha rahat kullanırsınız derim.

SSD falan bilmiyorum beni mazur görün.Sistem fotoğrafım şu ramı 4GB yapacağım kargoda geliyor.

Windows 10a bilgilerim silinmeden geçebilir miyim bunu da söyleyebilir misiniz_?
Windows Update'i de açamıyorum böyle bir sorunla karşılaşıyorum.Yeni bir konu açmak istedim fakat 1saatte bir konu açılıyormuş.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

SSD falan bilmiyorum beni mazur görün.Sistem fotoğrafım şu ramı 4GB yapacağım kargoda geliyor.
Eki Görüntüle 576223
Windows 10a bilgilerim silinmeden geçebilir miyim bunu da söyleyebilir misiniz_?

Bilgisayarınıza bir SSD alın. Ardından Wİndows 10 32BİT Performance Edition sürümünü yüklerseniz. Oldukça rahat kullanabilirsiniz.

SSD alıp onun içine Windows kurarsanız zaten bilgileriniz HDD'nizin içinde durmuş olacaktır. Maddiyatınız el veriyorsa kesinlikle bir SSD alın. Şiddetle tavsiye ediyorum.

SSD Hard diskmiş galiba Yanlışsa söyleyin lütfen.Benim 500GB lık hard diskim var.

O RAM ile Windows 10 kurmayın derim, 4GB ile de sıkıntı yaşayabilirsiniz demedi demeyin. En iyisi 8.1 öneririm ama karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…