O orhunerkan Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Selamlar, 7600X kullanıyordum, BIOS'tan undervolt yapmıştım. Şimdi 7800x3D'ye geçtim. Undervolt ayarları hala kalmış diye düşünüyorum ama emin olmak için soruyorum yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar, 7600X kullanıyordum, BIOS'tan undervolt yapmıştım. Şimdi 7800x3D'ye geçtim. Undervolt ayarları hala kalmış diye düşünüyorum ama emin olmak için soruyorum yardımcı olabilir misiniz?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Normal şartlarda sıfırlanır ancak BIOS'u bir kontrol edin.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 1 Haziran 2024 #3 İşlemci değişti diye BIOS bilgilendirir sizde en doğru seçenek olan sıfırla veya default ayarlarla devam et seçeneğini seçersiniz.
İşlemci değişti diye BIOS bilgilendirir sizde en doğru seçenek olan sıfırla veya default ayarlarla devam et seçeneğini seçersiniz.
O orhunerkan Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 recep50 dedi: İşlemci değişti diye BIOS bilgilendirir sizde en doğru seçenek olan sıfırla veya default ayarlarla devam et seçeneğini seçersiniz. Genişletmek için tıkla... evet o uyarıyı ben de bekledim ancak çıkmadı
recep50 dedi: İşlemci değişti diye BIOS bilgilendirir sizde en doğru seçenek olan sıfırla veya default ayarlarla devam et seçeneğini seçersiniz. Genişletmek için tıkla... evet o uyarıyı ben de bekledim ancak çıkmadı
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 1 Haziran 2024 #5 orhunerkan dedi: Evet o uyarıyı ben de bekledim ancak çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Anladım XMP kapanmış ise kendi sifirlamis olabilir.
orhunerkan dedi: Evet o uyarıyı ben de bekledim ancak çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Anladım XMP kapanmış ise kendi sifirlamis olabilir.