atakanacar0 Centipat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Merhaba. İşlemcimi değiştikten sonra her zaman kullandığım DP kablosu şu an çalışmıyor ama HDMI ile PC açılıyor. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. İşlemcimi değiştikten sonra her zaman kullandığım DP kablosu şu an çalışmıyor ama HDMI ile PC açılıyor. Yardımcı olur musunuz?
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #2 atakanacar0 dedi: Merhaba. İşlemcimi değiştikten sonra her zaman kullandığım DP kablosu şu an çalışmıyor ama HDMI ile PC açılıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... PCdeki ekran kartı driverini DDU ile silip tekrar yükleyip dener misiniz? Artı 0 Eksi
atakanacar0 dedi: Merhaba. İşlemcimi değiştikten sonra her zaman kullandığım DP kablosu şu an çalışmıyor ama HDMI ile PC açılıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... PCdeki ekran kartı driverini DDU ile silip tekrar yükleyip dener misiniz?
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #3 Skorpi dedi: PCdeki ekran kartı driverini DDU ile silip tekrar yükleyip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci değiştim diyor ekran kartı driverını silmesi mantıklı mı ? Artı 0 Eksi
Skorpi dedi: PCdeki ekran kartı driverini DDU ile silip tekrar yükleyip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci değiştim diyor ekran kartı driverını silmesi mantıklı mı ?
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #4 Chessboy dedi: İşlemci değiştim diyor ekran kartı driverını silmesi mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Denemek bedava neden denemesin? Şu an sorun şunda dememiz için öncelikle bir yerden deneme yanılma yöntemi ile başlamak lazım değil mi? Artı 0 Eksi
Chessboy dedi: İşlemci değiştim diyor ekran kartı driverını silmesi mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Denemek bedava neden denemesin? Şu an sorun şunda dememiz için öncelikle bir yerden deneme yanılma yöntemi ile başlamak lazım değil mi?
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #5 Denemek bedava ama işlemci değişimi ile ekran kartı driverı arasındaki bağlantıyı kuramadım. Tam sistem belirtirse belki yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Denemek bedava ama işlemci değişimi ile ekran kartı driverı arasındaki bağlantıyı kuramadım. Tam sistem belirtirse belki yardımcı olabiliriz.
KS KS atakanacar0 Centipat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #6 Sistemim Amd Ryzen 5 3600 1650 Super ekran kartı var DP seçtiğimde böyle hata alıyorum Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 35,9 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 17 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #7 Kullandığın kabloyu başka bir monitörde deneme imkanın var mı ? Artı 0 Eksi
KS KS atakanacar0 Centipat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #8 Hayır. PC'yi sıfırlayınca bu düzeldi ama 144Hz seçtiğimde geri 60Hz çekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022 Artı 0 Eksi