Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #1 İşlemci Driver'lerini güncellemeden önce neler yapılmalı? Yani BIOS güncellemem gerekir mi? Dosya Ekleri 4.PNG 12,3 KB · Görüntüleme: 39
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #2 Tam olarak dediğinizi anlayamadım açık ve net olarak belirtir misiniz? Ek olarak işlemci sürücüleri güncellenemez, chipset güncellenebilir. Artı 0 Eksi
Tam olarak dediğinizi anlayamadım açık ve net olarak belirtir misiniz? Ek olarak işlemci sürücüleri güncellenemez, chipset güncellenebilir.
KS KS Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #3 akiyorm dedi: Tam olarak dediğinizi anlayamadım açık ve net olarak belirtir misiniz? Ek olarak işlemci sürücüleri güncellenemez, chipset güncellenebilir. Genişletmek için tıkla... Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Artı 0 Eksi
akiyorm dedi: Tam olarak dediğinizi anlayamadım açık ve net olarak belirtir misiniz? Ek olarak işlemci sürücüleri güncellenemez, chipset güncellenebilir. Genişletmek için tıkla... Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #4 Ealrtecq dedi: Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Bunlar işlemci sürücüleri değil, işlemci için geliştirilmiş araçlar. Artı 0 Eksi
Ealrtecq dedi: Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Bunlar işlemci sürücüleri değil, işlemci için geliştirilmiş araçlar.
KS KS Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #5 akiyorm dedi: Bunlar işlemci sürücüleri değil, tanımlama araçları. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani açıklar mısınız ? Artı 0 Eksi
akiyorm dedi: Bunlar işlemci sürücüleri değil, tanımlama araçları. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani açıklar mısınız ?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #6 Ealrtecq dedi: Nasıl yani açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tür kısmında zaten Driver değil Software şeklinde yazılım araçları olduğu belirtilmiş, küçük bir araştırmayla ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ealrtecq dedi: Nasıl yani açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tür kısmında zaten Driver değil Software şeklinde yazılım araçları olduğu belirtilmiş, küçük bir araştırmayla ne olduğunu öğrenebilirsiniz.