Çözüm İşlemci driverı kurulmuyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beccaria38

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Asus X550JX-XX171D marka laptopa sahibim.
  • Ekran kartı: Nvidia GTX950M
  • İşlemci: i7 4720HQ
SSD aldıktan sonra format attım. Direk Windows güncelledim. Aygıt yöneticisinden işlemci sürücü sürümüne baktığımda eski olduğunu gördüm. Ben mi yanlış yere bakıyorum bir yardımcı olur musunuz?
En günceli bu değil mi?
Bu siteden driverı indirdikten sonra kurmaya çalışıyorum ama aşağıdaki fotoğraftaki gibi hata alıyorum.
Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bıraktım fakat halen aynı hatayı alıyorum.
sdfa.jpg

ad.jpg sf.png

Aslında benim için bir problem değil fakat. Çok nadir saliselik ekran kararıyor ve hemen düzeliyor. Driver booster ile de tüm driverların güncelliğini teyit ettim. Fakat sorun devam ediyor.
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar mı kurayım yoksa ekranın saliselik gitmesinin sebebi başka bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemci için bir driver yok. Ayrıca grafik driverı ile işlemcinin bir alakası yok.
Chipset sürücüsünü kurmanız yeterli. Driver Booster'ı da kullanmayın.
İşlemci için bir driver yok. Ayrıca grafik driverı ile işlemcinin bir alakası yok.
Chipset sürücüsünü kurmanız yeterli. Driver Booster'ı da kullanmayın.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı