Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 11 Şubat 2025 #1 CS2 oynuyorum ara sıra yükseliyor sonra 1.09 GHz'ye kadar iniyor. Biraz nadiren yükseliyor sadece. Yüksek performans ayarında işlemci. Sebebi nedir?
CS2 oynuyorum ara sıra yükseliyor sonra 1.09 GHz'ye kadar iniyor. Biraz nadiren yükseliyor sadece. Yüksek performans ayarında işlemci. Sebebi nedir?
Boran12345 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 31 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 İşlemcinizin overclock özelliği açık mı veya var mı bir BIOS ayarlarına girin.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 11 Şubat 2025 #3 Boran12345 dedi: İşlemcinizin overclock özelliği açık mı veya var mı bir BIOS ayarlarına girin. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'a bakmak için yeniden başlatınca. American Megatrend'den sıcaklık uyarısı verdi. 76 dereceye kadar çıkmış bu yüzden büyük ihtimalle.
Boran12345 dedi: İşlemcinizin overclock özelliği açık mı veya var mı bir BIOS ayarlarına girin. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'a bakmak için yeniden başlatınca. American Megatrend'den sıcaklık uyarısı verdi. 76 dereceye kadar çıkmış bu yüzden büyük ihtimalle.
Boran12345 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 31 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #4 Kobra Ahmet Çakar dedi: Hocam BIOS'a bakmak için yeniden başlatınca. American Megatrend'den sıcaklık uyarısı verdi. 76 dereceye kadar çıkmış bu yüzden büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Kobra Ahmet Çakar dedi: Hocam BIOS'a bakmak için yeniden başlatınca. American Megatrend'den sıcaklık uyarısı verdi. 76 dereceye kadar çıkmış bu yüzden büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #5 Kobra Ahmet Çakar dedi: Hocam BIOS'a bakmak için yeniden başlatınca. American Megatrend'den sıcaklık uyarısı verdi. 76 dereceye kadar çıkmış bu yüzden büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık yüzünden kısıtlama yapıyor olabilir oyunda kac derecelerde işlemciniz.
Kobra Ahmet Çakar dedi: Hocam BIOS'a bakmak için yeniden başlatınca. American Megatrend'den sıcaklık uyarısı verdi. 76 dereceye kadar çıkmış bu yüzden büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık yüzünden kısıtlama yapıyor olabilir oyunda kac derecelerde işlemciniz.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 11 Şubat 2025 #6 Eymenz dedi: Sıcaklık yüzünden kısıtlama yapıyor olabilir oyunda kac derecelerde işlemciniz. Genişletmek için tıkla... Hocam işte 76'ya kadar çıkmış. Bir bakacağım şimdi. Bugün fanı söküp temizlemiştim oysaki ama macun yenilemedim. Hiç görmemiştim 76 derece.
Eymenz dedi: Sıcaklık yüzünden kısıtlama yapıyor olabilir oyunda kac derecelerde işlemciniz. Genişletmek için tıkla... Hocam işte 76'ya kadar çıkmış. Bir bakacağım şimdi. Bugün fanı söküp temizlemiştim oysaki ama macun yenilemedim. Hiç görmemiştim 76 derece.
Kaan Güneş00 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 550 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #7 Kobra Ahmet Çakar dedi: CS2 oynuyorum ara sıra yükseliyor sonra 1.09 GHz'ye kadar iniyor. Biraz nadiren yükseliyor sadece. Yüksek performans ayarında işlemci. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci Modeliniz nedir?
Kobra Ahmet Çakar dedi: CS2 oynuyorum ara sıra yükseliyor sonra 1.09 GHz'ye kadar iniyor. Biraz nadiren yükseliyor sadece. Yüksek performans ayarında işlemci. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci Modeliniz nedir?
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 11 Şubat 2025 #8 Kaan Güneş00 dedi: İşlemci Modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... İ5 3470. Biraz eski bir cihaz zaten.
Kaan Güneş00 dedi: İşlemci Modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... İ5 3470. Biraz eski bir cihaz zaten.