YaX Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #11 creative01 dedi: Ben islemciyi soktukten sonra ve termal macununu temizlerken bulasik sungerinde bekletiyorum ne olur ne olmaz sert zemine koymayin hiçbir zaman. Genişletmek için tıkla... termal macunu işlemciyi çıkarmadan temizleyemez miyim?
creative01 dedi: Ben islemciyi soktukten sonra ve termal macununu temizlerken bulasik sungerinde bekletiyorum ne olur ne olmaz sert zemine koymayin hiçbir zaman. Genişletmek için tıkla... termal macunu işlemciyi çıkarmadan temizleyemez miyim?
creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #12 YaX dedi: Termal macunu işlemciyi çıkarmadan temizleyemez miyim? Genişletmek için tıkla... Temizlersin ama tehlikeli pinleri yamulabilir haliyle kuruyan termal macuna basinc uygulamak zorundasin.
YaX dedi: Termal macunu işlemciyi çıkarmadan temizleyemez miyim? Genişletmek için tıkla... Temizlersin ama tehlikeli pinleri yamulabilir haliyle kuruyan termal macuna basinc uygulamak zorundasin.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 5 Haziran 2021 #13 Yok hocam bir şey olmaz.
YaX Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #14 creative01 dedi: Temizlersin ama tehlikeli pinleri yamulabilir haliyle kuruyan termal macuna basinc uygulamak zorundasin. Genişletmek için tıkla... Yani tam olarak termal macunu nasıl temizlemeliyim? Anlatır mısınız?
creative01 dedi: Temizlersin ama tehlikeli pinleri yamulabilir haliyle kuruyan termal macuna basinc uygulamak zorundasin. Genişletmek için tıkla... Yani tam olarak termal macunu nasıl temizlemeliyim? Anlatır mısınız?
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #15 YaX dedi: Yani tam olarak termal macunu nasıl temizlemeliyim? Anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Islak mendille dikkatlice temizleyip, kuru mendille düzgünce kurulayabilirsin.
YaX dedi: Yani tam olarak termal macunu nasıl temizlemeliyim? Anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Islak mendille dikkatlice temizleyip, kuru mendille düzgünce kurulayabilirsin.