İşlemci en güvenilir şekilde nereden alınır?

Semiflex

Femtopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 5600 tray modelini alacağım. 3600-3700 TL bütçem var bazı mağazalarda pinler yamuk ya da termal macun olmadan gönderilmiş. Güzel bir satıcı linki gönderebilir misiniz?

Teknobiyotik var ama bütçenizi aşar. İade hakkınız olur zaten bence en ucuz yerden alın.

Kral bu 'Tray' tam olarak ne oluyor? Bazılarında tray yazıyor bazılarında yazmıyor, hangisini almak daha mantıklı?

Kral bu 'tray' tam olarak ne oluyor? Bazılarında tray yazıyor bazılarında yazmıyor, hangisini almak daha mantıklı?

Tray daha ucuz olur çünkü kutusuz gönderirler. Bazıları tray + fan olarak da satıyor. Tray işlemci işlemci kutusundaki o plastik paket içerisinde gelir. Eğer mesela kutu istemezseniz, stok fan istemezseniz tray daha mantıklı.

@Umutsuzdu Umutlar

Kutusuz, fansız demek. Elinde soğutucu bulunuyorsa alabilirsin, stok fan zaten 5600 için pek yeterli denemez.
Tabii kutuluyla fiyat farkı çok değilse şahsen kutulu alırdım ben, değmeyecek abartı bir fark olduğu için öneriyorum şu an.

En güvenilir tavsiyemdir: "İncehesap". Ürün arızalarında vs. sorun yaşamazsın. Uygunsa 1 ay sonra bile sıfırıyla değiştirebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…