Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 14 Temmuz 2022 #11 pedroz_1999 dedi: Ayaklar değiştirilebiliyor. Mahalle bilgisayarcısından bozuk soğutucuların sağlam ayaklarını alıp değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor ise fazladan masraf gerek yok o zaman. Mantartabanca dedi: Niye yükseliyorsun kardeşim, yazı ciddi yazılmış bir yazıya mı benziyor? Genişletmek için tıkla... Yorum yapmak için geldiysen yanlış yerdesin.
pedroz_1999 dedi: Ayaklar değiştirilebiliyor. Mahalle bilgisayarcısından bozuk soğutucuların sağlam ayaklarını alıp değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor ise fazladan masraf gerek yok o zaman. Mantartabanca dedi: Niye yükseliyorsun kardeşim, yazı ciddi yazılmış bir yazıya mı benziyor? Genişletmek için tıkla... Yorum yapmak için geldiysen yanlış yerdesin.
MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #12 pedroz_1999 dedi: Sağlıklı bir soğutma performansı için tüm ayakların sağlam olması gerekmekte. Aynı durumu ben de yaşadım, ayakları değiştirene kadar kasayı yan çevirip soğutucuyu işlemcinin üzerine koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu ayak değiştirmeyle çözdüm teşekkürler.
pedroz_1999 dedi: Sağlıklı bir soğutma performansı için tüm ayakların sağlam olması gerekmekte. Aynı durumu ben de yaşadım, ayakları değiştirene kadar kasayı yan çevirip soğutucuyu işlemcinin üzerine koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu ayak değiştirmeyle çözdüm teşekkürler.