frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 Bilgisayarı yeni aldım açtım boşta işlemci fanı hiç dönmüyordu ben de BIOS'tan böyle bir ayar yaptım iyi mi böyle veya nasıl olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2022
Bilgisayarı yeni aldım açtım boşta işlemci fanı hiç dönmüyordu ben de BIOS'tan böyle bir ayar yaptım iyi mi böyle veya nasıl olmalı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 30 Kasım 2022 #2 Bence otomatikte kalmalı ısınınca dönmeli.
frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #3 ReloadingData dedi: Bence otomatikte kalmalı ısınınca dönmeli. Genişletmek için tıkla... Kral otomatik ama işlemci fanı hiç çalışmayınca rahatsız oldum ne bileyim.
ReloadingData dedi: Bence otomatikte kalmalı ısınınca dönmeli. Genişletmek için tıkla... Kral otomatik ama işlemci fanı hiç çalışmayınca rahatsız oldum ne bileyim.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 30 Kasım 2022 #4 frodobagginss dedi: Kral otomatik ama işlemci fanı hiç çalışmayınca rahatsız oldum ne bileyim. Genişletmek için tıkla... Belirli bir ısıya gelene kadar çalışmayabiliyor ondan sonra çalışıyor hızını vs kendisi ayarlıyor. Aynı ekran kartları gibi.
frodobagginss dedi: Kral otomatik ama işlemci fanı hiç çalışmayınca rahatsız oldum ne bileyim. Genişletmek için tıkla... Belirli bir ısıya gelene kadar çalışmayabiliyor ondan sonra çalışıyor hızını vs kendisi ayarlıyor. Aynı ekran kartları gibi.