Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 4 Şubat 2023 #1 İşlemcimin fanı dengesiz çalışıyor. Bilgisayar ısındığı zaman çok yavaş çalışıyor hızını hiç arttırmıyor. Bazen de arttırıyor. Fan yavaş çalıştığı zaman işlemci gücü düşüyor ve kasma yapıyor. İşlemci fan hızını ayarlamak mümkün müdür? laptop: Lenovo G50-70 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2023
İşlemcimin fanı dengesiz çalışıyor. Bilgisayar ısındığı zaman çok yavaş çalışıyor hızını hiç arttırmıyor. Bazen de arttırıyor. Fan yavaş çalıştığı zaman işlemci gücü düşüyor ve kasma yapıyor. İşlemci fan hızını ayarlamak mümkün müdür? laptop: Lenovo G50-70
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Şubat 2023 #2 Evet mümkündür Speed fan veya BIOS ile ayarlayabilirsiniz.
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 6 Şubat 2023 #3 KökTürk dedi: Evet mümkündür Speed fan veya BIOS ile ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yükledim ancak işlemci hızını ayarlayamıyorum sadece GPU var.
KökTürk dedi: Evet mümkündür Speed fan veya BIOS ile ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yükledim ancak işlemci hızını ayarlayamıyorum sadece GPU var.