Ahmet AA Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 15 Mayıs 2020 #11 Silinen üye dedi: Boşta 75 derece nasıl normal olsun? Çok yüksek bi sıcaklık oyunda 95'i görür öyle. Genişletmek için tıkla... ben de o yüzden sordum zaten
Silinen üye dedi: Boşta 75 derece nasıl normal olsun? Çok yüksek bi sıcaklık oyunda 95'i görür öyle. Genişletmek için tıkla... ben de o yüzden sordum zaten
lagavulin5 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 112 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #12 Ahmet AA dedi: boşta ki hali 75e kadar normal mi diyorsunuz yani , bir aksilik yok mu ? Genişletmek için tıkla... Ahmet AA dedi: Sistemim BIOS'dan Core performans Boot kapal,ı 3600 sabit iken 45 derece, BIOS'dan Core performans Boot açık 4100'e kendini zorluyor ve 65 derecede. Genişletmek için tıkla... ? Kendini zorluyor dediğin yükte değil mi ? lagavulin5 dedi: Kendini zorluyor dediğin yükte değil mi? Genişletmek için tıkla... İki sıcaklıkta boştaysa zaten hemen harekete geç bir kontrol et. BIOS'dan arttırmayı dene bir bakalım. Tahminimce SYS_FAN soketinde takılı değil o fan.
Ahmet AA dedi: boşta ki hali 75e kadar normal mi diyorsunuz yani , bir aksilik yok mu ? Genişletmek için tıkla... Ahmet AA dedi: Sistemim BIOS'dan Core performans Boot kapal,ı 3600 sabit iken 45 derece, BIOS'dan Core performans Boot açık 4100'e kendini zorluyor ve 65 derecede. Genişletmek için tıkla... ? Kendini zorluyor dediğin yükte değil mi ? lagavulin5 dedi: Kendini zorluyor dediğin yükte değil mi? Genişletmek için tıkla... İki sıcaklıkta boştaysa zaten hemen harekete geç bir kontrol et. BIOS'dan arttırmayı dene bir bakalım. Tahminimce SYS_FAN soketinde takılı değil o fan.