İşlemci fan montajı nasıl yapılır?

onurjr34

Megapat
Daha fazla  
vdg.jpg
anakart.jpg

Arkadaşlar ilk defa kasa montajı yapıyorum iki konuda takıldım. Anakartın arkasındaki braket sabitleniyor mu ve fotoğrafta görünen 3 pin vdg girişi nedir. Kasamın önünde rgb aydınlatma var. Ama onların bağlantısını yaptım bu boşta kaldı. İnternette bunun rgb aydınlatma ile ilgili olduğunu gördüm çok anlamadım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Fan ile gelen bir kapak olmalı onu işlemci soketinin etrafındaki 4 deliğe anakartın altından yerleştir sonra işlemciye termal mocun sür. Soğutucuyu işlemcinin üstüne ve yandaki deliklere gelecek şekilde koy ve termal madun iyi dağılsın diye biraz hareket ettir sonra da fanın vidalarını sık.

Termal macun sürme, soğutucuyu takma işlemini biliyorum. Teşekkür ederim hatırlattığınız için. Söylemek istediğim bu arka braket sabit mi kalmalı yoksa fanın vidaları sıkılınca zaten sabit kalıyor o şekilde mi olmalı? Standardı nedir. Düşündüğümde fan takılmadan sabit duramıyor bana saçma geldi acaba sabit mi kalmalı diyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı