rairoh Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Intel girişli işlemcimin fanını çıkarıp temizledim, eğer yerine tam oturmadıysa ne olur diye merak ediyorum performans kaybım var gibi hissediyorum.
Intel girişli işlemcimin fanını çıkarıp temizledim, eğer yerine tam oturmadıysa ne olur diye merak ediyorum performans kaybım var gibi hissediyorum.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 13 Aralık 2020 #2 İşlem yapmaya başladığı an yüksek ısıdan dolayı sistemi kapatır. Termal macunu bitirince ısıdan dolayı bende hep bu sorunu yapardı.
İşlem yapmaya başladığı an yüksek ısıdan dolayı sistemi kapatır. Termal macunu bitirince ısıdan dolayı bende hep bu sorunu yapardı.
_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #3 rairoh dedi: Intel girişli işlemcimin fanını çıkarıp temizledim, eğer yerine tam oturmadıysa ne olur diye merak ediyorum performans kaybım var gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Isıya bak
rairoh dedi: Intel girişli işlemcimin fanını çıkarıp temizledim, eğer yerine tam oturmadıysa ne olur diye merak ediyorum performans kaybım var gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Isıya bak
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #4 rairoh dedi: Intel girişli işlemcimin fanını çıkarıp temizledim, eğer yerine tam oturmadıysa ne olur diye merak ediyorum performans kaybım var gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... 100 dereceye kadar işlemci sıcaklığı çıkar. Fan bağırır oyunlarda takılma yaşarsınız.
rairoh dedi: Intel girişli işlemcimin fanını çıkarıp temizledim, eğer yerine tam oturmadıysa ne olur diye merak ediyorum performans kaybım var gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... 100 dereceye kadar işlemci sıcaklığı çıkar. Fan bağırır oyunlarda takılma yaşarsınız.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Aralık 2020 #5 271621 dedi: İşlem yapmaya başladığı an yüksek ısıdan dolayı sistemi kapatır. Termal macunu bitirince ısıdan dolayı bende hep bu sorunu yapardı. Genişletmek için tıkla... İşlemci surekli işlem yapar. Saniye baz alırsak sayamayacaginiz kadar yapar. Başlamak biraz yanlış olur.
271621 dedi: İşlem yapmaya başladığı an yüksek ısıdan dolayı sistemi kapatır. Termal macunu bitirince ısıdan dolayı bende hep bu sorunu yapardı. Genişletmek için tıkla... İşlemci surekli işlem yapar. Saniye baz alırsak sayamayacaginiz kadar yapar. Başlamak biraz yanlış olur.
psychothinker Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 672 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz (2.69 GHz) 16,0 GB RTX 3050Ti Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 13 Aralık 2020 #6 Sistem donabilir belki açılmayabilir bile.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 13 Aralık 2020 #7 Megaton dedi: İşlemci surekli işlem yapar. Saniye baz alırsak sayamayacaginiz kadar yapar. Başlamak biraz yanlış olur. Genişletmek için tıkla... İşlem derken mesela oyun oynamaktan bahsettim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Megaton dedi: İşlemci surekli işlem yapar. Saniye baz alırsak sayamayacaginiz kadar yapar. Başlamak biraz yanlış olur. Genişletmek için tıkla... İşlem derken mesela oyun oynamaktan bahsettim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Aralık 2020 #8 271621 dedi: İşlem derken mesela oyun oynamaktan bahsettim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, estağfurullah.
271621 dedi: İşlem derken mesela oyun oynamaktan bahsettim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, estağfurullah.
rairoh Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #9 bilgisayar açılıyor onda bir sıkıntı yok yani fan dönüyor yani korkmama gerek yok
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Aralık 2020 #10 rairoh dedi: Bilgisayar açılıyor onda bir sıkıntı yok yani fan dönüyor yani korkmama gerek yok Genişletmek için tıkla... Sicaklik ne durumda? Ben işlemci fanını kasanin ustune koysam gene döner.
rairoh dedi: Bilgisayar açılıyor onda bir sıkıntı yok yani fan dönüyor yani korkmama gerek yok Genişletmek için tıkla... Sicaklik ne durumda? Ben işlemci fanını kasanin ustune koysam gene döner.