ARTIK KGT BENİM Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Güzel insanlar merhaba. Son 1 yıldır bilgisayarı başlatırken işlemci soğutma fanı 1.4 tdı motor gibi tarıltılı çalışıp 5 dk sonra normal çalışmaya devam ediyor. Sizce bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
Güzel insanlar merhaba. Son 1 yıldır bilgisayarı başlatırken işlemci soğutma fanı 1.4 tdı motor gibi tarıltılı çalışıp 5 dk sonra normal çalışmaya devam ediyor. Sizce bunun sebebi nedir?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Ocak 2021 #2 Güzel dostum, merhaba. Bilgisayar bileşenlerini belirtir misin lütfen?
LuizGustavo Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 55 Yer Napim yazanların evinde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 BIOS ilk önce kendini ayarlıyor normal bir şey bende de oluyor. Ayrıca bilinçli bir şekilde olur sıkıntı etme derim.
BIOS ilk önce kendini ayarlıyor normal bir şey bende de oluyor. Ayrıca bilinçli bir şekilde olur sıkıntı etme derim.
SouuL Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #4 En son ne zaman işlemci fanını temizlediniz?
ARTIK KGT BENİM Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #5 aydos dedi: Güzel dostum, merhaba. Bilgisayar bileşenlerini belirtir misin lütfen? Genişletmek için tıkla... ] SouuL dedi: En son ne zaman işlemci fanını temizlediniz? Genişletmek için tıkla... 2 hafta önce termal macunu yenilerken temizledim.
aydos dedi: Güzel dostum, merhaba. Bilgisayar bileşenlerini belirtir misin lütfen? Genişletmek için tıkla... ] SouuL dedi: En son ne zaman işlemci fanını temizlediniz? Genişletmek için tıkla... 2 hafta önce termal macunu yenilerken temizledim.