keremes.1 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar dün işlemci değiştirdim sonra eski işlemcimi geri taktım bu işlemler sırasında işlemci fanınin bir ayağı yamuldu ama taktım yine de işlemci fanı çalışmıyor. Dönmüyor, neden? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025
Arkadaşlar dün işlemci değiştirdim sonra eski işlemcimi geri taktım bu işlemler sırasında işlemci fanınin bir ayağı yamuldu ama taktım yine de işlemci fanı çalışmıyor. Dönmüyor, neden?
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 13 Şubat 2025 #2 Elektrik bağlantısı tamamsa dönmemesi iki sebepten olur: Fanı tutan kablo ya da araya sıkışmış bir parça Yanmış fan motoru. Ana kartta "CPU Fan" yazan yere taktınız değil mi kabloyu?
Elektrik bağlantısı tamamsa dönmemesi iki sebepten olur: Fanı tutan kablo ya da araya sıkışmış bir parça Yanmış fan motoru. Ana kartta "CPU Fan" yazan yere taktınız değil mi kabloyu?
keremes.1 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 Zorandor dedi: Elektrik bağlantısı tamamsa dönmemesi iki sebepten olur: Fanı tutan kablo ya da araya sıkışmış bir parça. Yanmış fan motoru. Ana kartta "CPU fan" yazan yere taktınız değil mi kabloyu? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi konuyu açtım 15 dakika sonra çalışmaya başladı bende şaşırdım ama sorun çözüldü sağ olun yine de.
Zorandor dedi: Elektrik bağlantısı tamamsa dönmemesi iki sebepten olur: Fanı tutan kablo ya da araya sıkışmış bir parça. Yanmış fan motoru. Ana kartta "CPU fan" yazan yere taktınız değil mi kabloyu? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi konuyu açtım 15 dakika sonra çalışmaya başladı bende şaşırdım ama sorun çözüldü sağ olun yine de.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 13 Şubat 2025 #4 Çözüldüyse sorun yok