Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 İslemci fanını çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum. 2 tane vida yerinden çıktı ve diğer 2 vidayi çıkartamiyorum. Çıkarttığım vidalar havaya kalktı ve geri de takamiyorum.
İslemci fanını çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum. 2 tane vida yerinden çıktı ve diğer 2 vidayi çıkartamiyorum. Çıkarttığım vidalar havaya kalktı ve geri de takamiyorum.
Egemen_B Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Galiba stock fandan bahsediyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olabilir.
Galiba stock fandan bahsediyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olabilir.
3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 16 Haziran 2025 #3 İslemciye yapismistir, kendi ekseni etrafinda saga sola cevir, acilir diye tahmin ediyorum.
Egemen_B Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 380670 dedi: İslemciye yapismistir, kendi ekseni etrafinda saga sola cevir, acilir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 vidadan ikisini çıkartabilmiş ikisi hala anakartı tutuyor. Onları çıkartmadan nasıl çevirsin?
380670 dedi: İslemciye yapismistir, kendi ekseni etrafinda saga sola cevir, acilir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 vidadan ikisini çıkartabilmiş ikisi hala anakartı tutuyor. Onları çıkartmadan nasıl çevirsin?