Dumanga58 Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 20 8 Eylül 2025 #1 Merhaba, B550 Gaming Plus ve Thermaltake LA240-S'li bir sisteme sahibim. İşlemci fanımı düşük devirde kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2025
Merhaba, B550 Gaming Plus ve Thermaltake LA240-S'li bir sisteme sahibim. İşlemci fanımı düşük devirde kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
İ İbrahim ÇORUM Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 985 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #2 Dumanga58 dedi: Merhaba, B550 Gaming Plus ve Thermaltake LA240-S'li bir sisteme sahibim. İşlemci fanımı düşük devirde kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Anakart markası nedir. Gerçi çok fark etmiyor ama biosdan advantec mod alın qfan diye yazar CPU fan kontrolünü oradan yaparsiniz ama tavsiyem otomatik de bırakmanız.
Dumanga58 dedi: Merhaba, B550 Gaming Plus ve Thermaltake LA240-S'li bir sisteme sahibim. İşlemci fanımı düşük devirde kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Anakart markası nedir. Gerçi çok fark etmiyor ama biosdan advantec mod alın qfan diye yazar CPU fan kontrolünü oradan yaparsiniz ama tavsiyem otomatik de bırakmanız.
emregercek Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 257 Çözümler 1 8 Eylül 2025 #3 Pompa devri her zaman en yüksekte olmalı aksi taktirde soğutmaz hatta bozarsın.