İşlemci fanı ıslak mendil ile silinir mi?

Temizledikten sonra tamamen kurumasını bekle. Nemli halde çalıştırırsan etraftaki tüm tozu üstüne çeker ve bidaki temizlikte baya zorlanırsın.
Büyük tuvaletimde ben ıslak mendil kullanıyorum. Turco marka onu kastediyorsan silinir.
Forumda okuduğum en faydalı bilgi. :D

Islak mendil de nedir? 1 ay önce 11 adet fanı söktüm, gözümü kararttım yıkadım pırıl pırıl oldu :) musluğun altına soktum yetmedi, hızımı alamadım kovaya daldırdım tek, tek yıkadım. Süzdüm fön ile biraz kuruladım taktım 10 numara oldu. 4'ü RGB bu arada, diğerleri de LED ışıklı ve 2'si LED'siz. Farklı markalar yani.

Islak mendil de nedir? 1 ay önce 11 adet fanı söktüm, gözümü kararttım yıkadım pırıl pırıl oldu :) musluğun altına soktum yetmedi, hızımı alamadım kovaya daldırdım tek, tek yıkadım. Süzdüm fön ile biraz kuruladım taktım 10 numara oldu. 4'ü RGB bu arada, diğerleri de LED ışıklı ve 2'si LED'siz. Farklı markalar yani.
Deli cesareti olmuş sizinki biraz. =) Öyle bir şey yapsam ben prince felan yatırım her halde. xD

deli cesareti olmuş sizinki biraz. =) Öyle bir şey yapsam ben prince falan yatırım her halde. xD.

Bazen uğraşmak istemiyorum, yoksa PC'ye gözüm gibi bakarım birkaç video da görmüştüm yıkayan. Fan çok dedim kendi kendime sıkıntı olursa değiştiririm, deneyim olur dedim. Herhangi bir sıkıntı yok 1 aydır, sanırım bu şekilde devam da ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı