mehmet1349 Centipat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Termal macun yenileyeceğim ama bu fan nasıl çıkarılıyor bilmiyorum. Bayağı toz da oldu temizlemem gerekiyor. Dosya Ekleri image.jpg 224,2 KB · Görüntüleme: 63 image.jpg 150,4 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Termal macun yenileyeceğim ama bu fan nasıl çıkarılıyor bilmiyorum. Bayağı toz da oldu temizlemem gerekiyor.
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 13 Nisan 2023 #2 Fan bloğunu tutan 4 tane vidayı gevşettikten sonra biraz sağa sola hareket ettirin çıkacaktır.
mehmet1349 Centipat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 s1trix dedi: Fan bloğunu tutan 4 tane vidayı gevşettikten sonra biraz sağa sola hareket ettirin çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl gevşetebilirim hocam, o plastiği nasıl çıkarıcam Vida gözükmüyor
s1trix dedi: Fan bloğunu tutan 4 tane vidayı gevşettikten sonra biraz sağa sola hareket ettirin çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl gevşetebilirim hocam, o plastiği nasıl çıkarıcam Vida gözükmüyor
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 13 Nisan 2023 #4 mehmet1349 dedi: Nasıl gevşetebilirim hocam, o plastiği nasıl çıkaracağım. Vida gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... İkinci fotoğraf da vidaya benzer bir şey var onu döndü olmazsa anakartı kasadan ayır öyle daha rahat anlarsınız nasıl çıkarırdını.
mehmet1349 dedi: Nasıl gevşetebilirim hocam, o plastiği nasıl çıkaracağım. Vida gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... İkinci fotoğraf da vidaya benzer bir şey var onu döndü olmazsa anakartı kasadan ayır öyle daha rahat anlarsınız nasıl çıkarırdını.
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.116 Makaleler 3 Çözümler 5 13 Nisan 2023 #5 Hocam sanırım sizinki eski İntel fanları gibi çekmeli plastik vida var. Tabi tam emin olamadım fotoğraftan tam anlaşılmıyor soğutucunun modelini yazıp internetten sökme videolarına bakın.
Hocam sanırım sizinki eski İntel fanları gibi çekmeli plastik vida var. Tabi tam emin olamadım fotoğraftan tam anlaşılmıyor soğutucunun modelini yazıp internetten sökme videolarına bakın.