EnEsFc161
Decapat
Daha fazla
R5 7600 işlemcili bir sistem kullanıyorum. Anakartım Gigabyte A620 mh. Resimdeki mandala ciddi kuvvet uyguladım ama çıkmadı nasıl çıkarırım?
Anakart inecekR5 7600 işlemcili bir sistem kullanıyorum. Anakartım Gigabyte A620 mh. Resimdeki mandala ciddi kuvvet uyguladım ama çıkmadı nasıl çıkarırım?
Eki Görüntüle 2427302
Tek taraftan işaretlediğim demire bastırıp içeriye doğru esnetmeniz gerekli boşa düşecektir sonrasında.
Çok şiddetli bastırıyorum ancak hiç çıkacakmış gibi bir havası yok baş parmağım çok kötü.
Videolu şekilde yapan birini bulabilirseniz atar mısınız?Sadece bastırmanız yeterli değildir işaretlediğim şekilde esnetmeniz gerekmektedir yoksa aynı tırnağa tekrar oturur boşa bastırmış olursunuz.
Dostum sen bunu şuan söksen bile geri takmada büyük sorun yaşayacaksın gördüğüm kadarıyla bence hiç elleme profesyonel bir destek al istersen.Videolu şekilde yapan birini bulabilirseniz atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.