EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 R5 7600 işlemcili bir sistem kullanıyorum. Anakartım Gigabyte A620 mh. Resimdeki mandala ciddi kuvvet uyguladım ama çıkmadı nasıl çıkarırım? Dosya Ekleri IMG20250219010141.jpg 134,8 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2025
R5 7600 işlemcili bir sistem kullanıyorum. Anakartım Gigabyte A620 mh. Resimdeki mandala ciddi kuvvet uyguladım ama çıkmadı nasıl çıkarırım?
Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 Vidalarını söküp çıkarmayı dene bi.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.919 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 EnEsFc161 dedi: R5 7600 işlemcili bir sistem kullanıyorum. Anakartım Gigabyte A620 mh. Resimdeki mandala ciddi kuvvet uyguladım ama çıkmadı nasıl çıkarırım? Genişletmek için tıkla... İkisine aynı anda bastırıp yana çekin. Kilitlendiği yerden çıkması gerekiyor.
EnEsFc161 dedi: R5 7600 işlemcili bir sistem kullanıyorum. Anakartım Gigabyte A620 mh. Resimdeki mandala ciddi kuvvet uyguladım ama çıkmadı nasıl çıkarırım? Genişletmek için tıkla... İkisine aynı anda bastırıp yana çekin. Kilitlendiği yerden çıkması gerekiyor.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Şubat 2025 #4 Soğutucu marka model nedir? Belki farklı bir yöntemi olabilir.
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 782 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 19 Şubat 2025 #5 Tek taraftan işaretlediğim demire bastırıp içeriye doğru esnetmeniz gerekli boşa düşecektir sonrasında.
Tek taraftan işaretlediğim demire bastırıp içeriye doğru esnetmeniz gerekli boşa düşecektir sonrasında.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #6 EnEsFc161 dedi: R5 7600 işlemcili bir sistem kullanıyorum. Anakartım Gigabyte A620 mh. Resimdeki mandala ciddi kuvvet uyguladım ama çıkmadı nasıl çıkarırım? Genişletmek için tıkla... Anakart inecek . Şaka bir yana vidalarını söküp dene.
EnEsFc161 dedi: R5 7600 işlemcili bir sistem kullanıyorum. Anakartım Gigabyte A620 mh. Resimdeki mandala ciddi kuvvet uyguladım ama çıkmadı nasıl çıkarırım? Genişletmek için tıkla... Anakart inecek . Şaka bir yana vidalarını söküp dene.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #7 Hiraeth dedi: Eki Görüntüle 2427302 Tek taraftan işaretlediğim demire bastırıp içeriye doğru esnetmeniz gerekli boşa düşecektir sonrasında. Genişletmek için tıkla... Çok şiddetli bastırıyorum ancak hiç çıkacakmış gibi bir havası yok baş parmağım çok kötü.
Hiraeth dedi: Eki Görüntüle 2427302 Tek taraftan işaretlediğim demire bastırıp içeriye doğru esnetmeniz gerekli boşa düşecektir sonrasında. Genişletmek için tıkla... Çok şiddetli bastırıyorum ancak hiç çıkacakmış gibi bir havası yok baş parmağım çok kötü.
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 782 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 19 Şubat 2025 #8 EnEsFc161 dedi: Çok şiddetli bastırıyorum ancak hiç çıkacakmış gibi bir havası yok baş parmağım çok kötü. Genişletmek için tıkla... Sadece bastırmanız yeterli değildir işaretlediğim şekilde esnetmeniz gerekmektedir yoksa aynı tırnağa tekrar oturur boşa bastırmış olursunuz.
EnEsFc161 dedi: Çok şiddetli bastırıyorum ancak hiç çıkacakmış gibi bir havası yok baş parmağım çok kötü. Genişletmek için tıkla... Sadece bastırmanız yeterli değildir işaretlediğim şekilde esnetmeniz gerekmektedir yoksa aynı tırnağa tekrar oturur boşa bastırmış olursunuz.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #9 Hiraeth dedi: Sadece bastırmanız yeterli değildir işaretlediğim şekilde esnetmeniz gerekmektedir yoksa aynı tırnağa tekrar oturur boşa bastırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Videolu şekilde yapan birini bulabilirseniz atar mısınız?
Hiraeth dedi: Sadece bastırmanız yeterli değildir işaretlediğim şekilde esnetmeniz gerekmektedir yoksa aynı tırnağa tekrar oturur boşa bastırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Videolu şekilde yapan birini bulabilirseniz atar mısınız?
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 782 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 19 Şubat 2025 #10 EnEsFc161 dedi: Videolu şekilde yapan birini bulabilirseniz atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dostum sen bunu şuan söksen bile geri takmada büyük sorun yaşayacaksın gördüğüm kadarıyla bence hiç elleme profesyonel bir destek al istersen.
EnEsFc161 dedi: Videolu şekilde yapan birini bulabilirseniz atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dostum sen bunu şuan söksen bile geri takmada büyük sorun yaşayacaksın gördüğüm kadarıyla bence hiç elleme profesyonel bir destek al istersen.