İşlemci fanı nasıl takılır?

PolattAlemdar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570 4GB RYZEN 3 3200G 16GB RAM A320M ANAKART 1TB HDD
Meslek
BORSA
Bilgisayarımın işlemcisine doğru ufak bir su kaçtı emin olmak için açtım bir şey yoktu. Şimdi fanı takacağım ama anakartın altındaki fanı tutan şey düşmüş sadece 1 tane deliğe tutunuyor. Diğer 3 delik alta düşmüş. Ne yapmam gerek?

Alttaki plakayi yerine oturttur, o yine düşmesin diye altına kitap gibi birşeyle destekle.

Alttaki plaka cidden sıkıntı. Bende soğutucu bağlarken babamı çağırmıştım baba yardım et şunu tut. Üreten firma onu düşmeyecek şekilde ayarlayabilir. Uğraşmak istemiyorlar.kasanın arka tarafındaki kapağı aç biri yardım etsin kapağı tutsun.

Anakarti sokmuceksin zaten. O plaka anakartin arkasindadir. Kasanin arka kapağını aç. O parça zaten boşta duruyordur. Yada ben mi yanlis anladım. Kasanin markasini ve sogutucuyu soyleyebilir misin?

Anakarti sokmuceksin zaten. O plaka anakartin arkasindadir. Kasanin arka kapağını aç. O parça zaten boşta duruyordur. Ya da ben mi yanlış anladım. Kasanin markasini ve sogutucuyu soyleyebilir misin?

Kasa Rampage X horse işlemci Ryzen 3 3200G stok AMD soğutucu.
Herkese teşekkürler arka kapağı açıp fanı taktım yardımlarınız olmasa YouTube'dan bakarak anakartı sökecektim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…