Y Yusf1 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Hocalarım ben bu fanı nasıl takacağım, oturmuyor bir türlü. Bu da fotoğrafı; Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
Doğukanntr Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 Kenarda tırnakları olması lazım dostum anakarta geçen onlara dikkat et Küçük delikleri görüyorsun değil mi fanın ayakları yok mu onlara geçmesi için Artı 0 Eksi
Kenarda tırnakları olması lazım dostum anakarta geçen onlara dikkat et Küçük delikleri görüyorsun değil mi fanın ayakları yok mu onlara geçmesi için
KS KS Y Yusf1 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Doğukanntr dedi: Kenarda tırnakları olması lazım dostum anakarta geçen onlara dikkat et Genişletmek için tıkla... Dostun sorun zaten o tırnaklar çapraz tırnaklardan sadece biri giriyor karşı taraf girmiyor Önce tırnakları takıyorum bu sefer fan kelepçelere girmiyor Arkadaşlar taktım fakat delicesine zorluyarak Doğukanntr dedi: Kenarda tırnakları olması lazım dostum anakarta geçen onlara dikkat et Küçük delikleri görüyorsun değil mi fanın ayakları yok mu onlara geçmesi için Genişletmek için tıkla... 2 tanesini kulanıyorum çapraz şekilde Son düzenleme: 5 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Doğukanntr dedi: Kenarda tırnakları olması lazım dostum anakarta geçen onlara dikkat et Genişletmek için tıkla... Dostun sorun zaten o tırnaklar çapraz tırnaklardan sadece biri giriyor karşı taraf girmiyor Önce tırnakları takıyorum bu sefer fan kelepçelere girmiyor Arkadaşlar taktım fakat delicesine zorluyarak Doğukanntr dedi: Kenarda tırnakları olması lazım dostum anakarta geçen onlara dikkat et Küçük delikleri görüyorsun değil mi fanın ayakları yok mu onlara geçmesi için Genişletmek için tıkla... 2 tanesini kulanıyorum çapraz şekilde