Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 15 Kasım 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, işlemci fanını nasıl taktığım önemli midir? Ters mi taktım? Dosya Ekleri CE1ADE2E-040B-45B4-BE55-6DCB55F15EB6.jpeg 1 MB · Görüntüleme: 205 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2019
muratakydn Hectopat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #2 Yönü olmaz. Kablo nasıl düzgün geliyorsa gözüne öyle çevir tak. Artı 1 Eksi Çözüm
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 15 Kasım 2019 #3 Alperen Maçka dedi: Merhaba arkadaşlar, işlemci fanını nasıl taktığım önemli midir? Ters mi taktım? Genişletmek için tıkla... Yuvalar yerine oturduysa sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Alperen Maçka dedi: Merhaba arkadaşlar, işlemci fanını nasıl taktığım önemli midir? Ters mi taktım? Genişletmek için tıkla... Yuvalar yerine oturduysa sorun olmaz.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 15 Kasım 2019 #4 Alperen Maçka dedi: Merhaba arkadaşlar, işlemci fanını nasıl taktığım önemli midir? Ters mi taktım? Genişletmek için tıkla... Önemli değildir. Gayet iyi takmisin. Artı 0 Eksi
Alperen Maçka dedi: Merhaba arkadaşlar, işlemci fanını nasıl taktığım önemli midir? Ters mi taktım? Genişletmek için tıkla... Önemli değildir. Gayet iyi takmisin.
M3R4KLI Kilopat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #5 Alperen Maçka dedi: Merhaba arkadaşlar, işlemci fanını nasıl taktığım önemli midir? Ters mi taktım? Genişletmek için tıkla... Yönü yoktur. Nakerosu dedi: Önemli değildir. Gayet iyi takmisin. Genişletmek için tıkla... 2 yuva takılı diğer 2 yuva açık pozisyonda görüyorum ben. Max 1dk içinde işlemci 100 derece olacağı için pc kapanacak. Artı 0 Eksi
Alperen Maçka dedi: Merhaba arkadaşlar, işlemci fanını nasıl taktığım önemli midir? Ters mi taktım? Genişletmek için tıkla... Yönü yoktur. Nakerosu dedi: Önemli değildir. Gayet iyi takmisin. Genişletmek için tıkla... 2 yuva takılı diğer 2 yuva açık pozisyonda görüyorum ben. Max 1dk içinde işlemci 100 derece olacağı için pc kapanacak.
Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 15 Kasım 2019 #6 Hocam orada başka bir yanlış görüyorum ramler yan yana takmışsınız onların birini 2. yere takın daha fazla başarılı olur. Artı 0 Eksi
Hocam orada başka bir yanlış görüyorum ramler yan yana takmışsınız onların birini 2. yere takın daha fazla başarılı olur.
KS KS Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 15 Kasım 2019 #7 Yusuf Kacar dedi: Hocam orada başka bir yanlış görüyorum ramler yan yana takmışsınız onların birini 2. yere takın daha fazla başarılı olur. Genişletmek için tıkla... Baya oldu ama hala 50 derece. Artı 0 Eksi
Yusuf Kacar dedi: Hocam orada başka bir yanlış görüyorum ramler yan yana takmışsınız onların birini 2. yere takın daha fazla başarılı olur. Genişletmek için tıkla... Baya oldu ama hala 50 derece.