E eco.bgx0 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #11 Alaxel dedi: ben tüm parçaları kendim takarım pc'ye ama sıvı soğutma takmam çünkü bilmediğim bir sistem Genişletmek için tıkla... Hocam illahaki anlayan arkadaşınız vardır bi soruşturun derim.Olmasada bi bilgisayarcıya götürüp 10-20 liraya taktırabilirsiniz.
Alaxel dedi: ben tüm parçaları kendim takarım pc'ye ama sıvı soğutma takmam çünkü bilmediğim bir sistem Genişletmek için tıkla... Hocam illahaki anlayan arkadaşınız vardır bi soruşturun derim.Olmasada bi bilgisayarcıya götürüp 10-20 liraya taktırabilirsiniz.
Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #12 omerkandemir dedi: Overclock yapılmayacaksa sıvı soğutma tamamen gereksiz. Eğer hava soğutmaya güvenilmiyorsa bahsettiğim işlemcinin sıcaklık değerlerine bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... 65w mış sitesinde yazıyordu eco.bgx0 dedi: Hocam illaki anlayan arkadaşınız vardır bir soruşturun derim. Olmasa da bir bilgisayarcıya götürüp 10-20 liraya taktırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asla ben kendim takma lazım bilmediğim bir sitemi PC'me taktırtmam. Son düzenleme: 14 Ocak 2021
omerkandemir dedi: Overclock yapılmayacaksa sıvı soğutma tamamen gereksiz. Eğer hava soğutmaya güvenilmiyorsa bahsettiğim işlemcinin sıcaklık değerlerine bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... 65w mış sitesinde yazıyordu eco.bgx0 dedi: Hocam illaki anlayan arkadaşınız vardır bir soruşturun derim. Olmasa da bir bilgisayarcıya götürüp 10-20 liraya taktırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asla ben kendim takma lazım bilmediğim bir sitemi PC'me taktırtmam.